מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצץסיון27/07/2010
שלום,
קניתי לתינוק שלי מגיל שבוע 3 סוגי מוצצים מסיליקון ואני מנסה לתת לו.
הוא לוקח כמה שניות ומפיל, לא תמיד הוא מסכים לנסות שוב.
היום קניתי לו מגומי ובכלל אין היענות.
לא איכפת לי שלא יהיה לו מוצץ אבל כיון שהוא מחפש משהו בפה ואז הוא מקבל בקבוק...
הוא אוכל לעיתים יחסית קרובות.
הרופאה הציעה לתת לו מוצץ במקום כי לא בטוח שתמיד זה רעב.
הילד כנראה סרבן מוצצים!
להתעקש???
לדעתי הוא חושב שהמוצץ זה פיטמת בקבוק והוא מנסה למצוץ וכשלא יוצא לו כלום הוא זורק.
הוא שותה מ-3 בקבוקים שונים כך שהוא לא בררן במיוחד לגבי פיטמה....
אבל יש לי הרגשה שהוא לא צריך ולא מעוניין במוצץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצץ
שירי קאשי27/07/2010הי נוי,
מוצץ זה לא הכרח התפתחותי. לא כל תינוק חייב מוצץ ואכן יש כאלו שממש מסרבים. אם מרגיע עצמו על ידי ידיים או בכל צורה אחרת, אז המוצץ מיותר. זה נתון לשיקולך האם את מעוניינת להתעקש על כך או לא.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי מוצץ
סיון27/07/2010אם אני רוצה להמשיך לנסות לתת מוצץ, האם להשתמש באלו שבבית או לקנות חדשים
שלא נוסו?
האם יש דרך לשדל לקחת מוצץ?
ומה לגבי מוצץ לסרבנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)