תגובות עצבניות לבת שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובות עצבניות לבת שנה וחצי
    אסנת
    27/07/2010

שלום לכולם,

בתי בת שנה וחצי ( כמעט) לפני 3 חודשים ילדתי בת ושמה מאי.
    בזמן האחרון אני מבחינה אצל בתי ה"גדולה" תגובות עצבניות וגם בקשותיה נעשות לפעמים בעצבים.
    למשל, כשהיא מבקשת את הבקבוק לשתות היא דורשת אותו בהתבכיינות אני ניגשת להביא לה ומסבירה לה שמיד היא תקבל ושלא צריך לבכות.כל בוקר היא רגילה להתארגן ולצאת עם סבתא לגינה שם היא פוגשת חברים והיא מאד נהנת ( בספטמבר נכנסת לגן) ופתאום כעת לא מוכנה ובוכה
    אני לא רוצה להכריחה אבל אם היא לחלופין נשארת בבית כל היום אז היא משתעממת ועושה דברים שאסור לה . שאלתי, האם יש קשר לאחות הקטנה שהצטרפה? שאגב, אני משתדלת לא לתת לה "טו מאץ" ייחס ליד הגדולה . חשוב לי לציין, שהגדולה ילדה מקסימה, נבונה ובאמת ילדה טובה שיחסית קיבלה את הקטנה מאד יפה ובנשיקות ואנחנו מאד משתדלים להמשיך בתשומת הלב לא פחות ממה שקיבלה. שאלה שניה, איך להתמודד עם העניין כמובן שאני רוצה למנוע ילדה עצבנית בעתיד?

תודה רבה. אשמח לקבל תשובה באימייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התנהגות

שירי קאשי
    27/07/2010

הי אסנת,
    שאלותיך צריכות להיות מופנות למשהו מהתחום ההתנהגותי (הפורום הזה עוסק בתחום המוטורי). מנסיוני עם ילדים זה יכול גם להיות קשור לגיל וכמובן גם לתוספת החדשה למשפחה. כדאי להתיעץ עם מומחה כיצד לנהוג.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו