התפתחות של בת שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות של בת שנה וחצי
    רווש
    28/07/2010

יש לי תינוקת מקסימה בת שנה וחצי מתפתחת מאד יפה מבינה הכל משחקת ומתקשרת

יש לי 2 דברים שאני רוצה לשאול אחד לגבי השפה ואחד לגבי משחק והתנהגות

היא אומרת יותר מ- 40 מילים גם מבקשת וגם עונה בתגובה ששואלים אותה שאלה
    יש מילים שהיא לא מבדילה בין זכר ונקבה כלומא בוא זה לכולם וקא..(קח) לכולם
    חלק מהמילים גם לא הכי ברורות בשפה אטיק זה ארטיק האם אני צריכה לתקן אותה אותה בשפה
    כל פעם שהיא הוגה את המילה לא נכון או שפשוט עם הזמן זה ייסתדר לבד .

הקטנטונת שלי משחקת מאד יפה אמנם אין לה הרבה סבלנות והיא ישר מעיפה או מרביצה בנוסף פאזלים עץ או רגיל לא מעוניינינת לעשות היא אוהבת יותר ספרים ולצייר וגם לא הרבה זמן ותמיד כשהיא יושבת איתי אני משתדלת לשחק איתה במה שהיא יותר אוהבת אבל כיצד ללמד אותה לשחק פאזל היא אוהבת לפרק אבל לא להרכיב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות של בת שנה וחצי

הוספת תגובה

• התפתחות

שירי קאשי
    28/07/2010

הי רווש,
    בתך מפותחת מאוד לגילה. רוב התינוקות בגיל זה עדיין לא מתעניינים ממש בהרכבה אלא יותר בפירוק (גם יותר קל וגם יותר אקשן), כך שזה בסדר גמור. בהחלט ניתן להדגים לה גם איך מרכיבים אך עדיין לא לצפות ממנה לעשות זאת בהכרח בעצמה.
    באותו האופן לגבי הדיבור, ניתן לתקן אותה על מנת להשמיע לה שוב איך כן צריך לומר, אך יש לזכור שגם כך היא מדברת מצויין לגילה וכמובן שבתחילת הדרך חלקי מילים או מילים משובשות זה דבר רגיל לחלוטין.
    באופן כללי, תהני ממנה ותורידי את מפלס הלחץ כיוון שהיא מתפתחת נפלא.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רווש
    29/07/2010

כיף לשמוע פיבדקים כאלו על הביבי שלי מאד הרגעת אותי

אנסה ליישם את מה שאת אומרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו