מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפחותילנה29/07/2010
שלום!
בני בן 8 וחצי חודשים, ילד פעיל ומקסים! הוא עדין לא יושב למרות שיש כבר סימנים שזה לא רחוק.
הבעיה שלנו שהוא התחיל לעמוד לפני שהוא למד להתיישב בכוחות עצמו ואז מה שקורה שהוא לא יודע לחזור למצב הקודם ומאוד מתוסכל מזה!
בעיה נוספת זה התפחות על הבטן בזמן השינה והרדמות. הוא פשוט מתפח " ולא יודע לחזור בחזרה".
חשוב לציין שהוא התחיל להתפח מהבטן לגב בגיל חודשיים ועכשיו פתאום " שכח" איך עושים את זה.
ברגע שהוא מתפח על הבטן הוא פשוט מתחיל לבכות ואז אני באה והופכת אותו בחזרה על הגב.
זה קורה לו גם בלילה וגם בשנת בוקר והצהריים.
עכשיו כשהוא למד לעמוד זה יכול להגיע למצב שכדי להשכיב אותו לישון אני יכולה להפוך אותו ולהוריד אותו למצב שכיבה 8-10 פעמים.הוא מאוד מתוסכל מזה וכמובן גם אני.
השאלה שלי אם אני צריכה לעזור לו ולהפוך אותו כל פעם או שפשוט לתת לו להתמודד עם זה לבד.
כמובן כל הסיפור הזה מלווה בהרבה בכי ותסכול.
אשמח לקבל תשובה.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי
ילנה29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגו עלי שוב?
ילנה29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתהפכות
שירי קאשי01/08/2010הי ילנה,
נתחיל מכך שלמרות שאנו לא רוצים על כל בכי קטן של התינוק לרוץ ולעשות בשבילו, אנו גם לא רוצים לתת לו להיות מתוסכל ובמצב של בכי ממשוך. באופן ברור יש לו קושי שמפריע לו לממש את ההתהפכויות (שלב שהיה אמור להסתיים עד גיל 6 חודשים). בלילה כדאי להפוך מיד על מנת לאפשר לו לישון אך במשך היום חשוב לתרגל ולעזור לו להתקדם נכון לשלבים הבאים. אני מאוד ממליצה להפגש עם אשת מקצוע.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)