תינוק בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה
    דפנה
    03/08/2010

בני בן שנה התחיל זחילת גחון בגיל 9 חודשים עמד על הברכיים כבר המון זמן ורק לפני כשבוע התחיל זחילת שש. אבל עדין לא יושב לבד יושב רק בכיסא אוכל ובטיפת חלב נאמר לי שאני צריכה ללמד אותו לשבת לבד. בעניין הזחילה הוא עדיין זוחל גם גחון וגם על שש בימים האחרונים התחיל לעמוד על הרגלים אבל נעמד קצות האצבעות ולא עמידה על כל כף הרגל השאלה היא האם זה תקין
    שכך מתחילים לעמוד והאם זה תקין שהוא התחיל לעמוד לפני שהוא יושב לבד ושרק התחיל זחילה על שש יש לי בשבוע הבא תור לפיזוטרפיה השאלה היא האם עדין יש צורך ללכת או שאין כבר (קבעתי לו תור לפני שהתחיל זחילה על שש וזו הסיבה שקבעתי) אשמח אם אקבל תשובה במהרה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן שנה

הוספת תגובה

• תגובה לדפנה

אורנה עטאר
    04/08/2010

דפנה שלום,
    בנך מתעכב במימוש שלבי ההתפתחות ולכן כן כדאי שאיש מקצוע יראה אותו.

יש צורך לעשות אבחון ולראות מה הסיבה לעיכוב ולתת לכם טיפול אישי ותרגילים המתאימים לבנך.

שיטת "צעד ראשון" שונה מפיזיוטרפיה ואם תחליטי שאת רוצה לטפל בדרכנו את מוזמנת ליצור קשר.

בברכה ובהצלחה.
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו