תינוקת בת שנה ושבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שנה ושבועיים
    רונית אשטמקר
    04/08/2010

בתיתי בת השנה ושבועיים עדיין לא זוחלת ולא עומדת לבד היא גוררת את עצמה לכל מקום או שהיא מתגלגלת לכל משחק שנימצא רחוק מימנה היא מצליחה להריים את עצמה על 4 אבל לא להרבה זמן
    השאלה שלי האם אפשר לעזור לה לזחול על 4 ?
    היא מצליחה להגיע ממצב שכיבה לישיבה וההפך האם אוכל לעזור לה להתחיל לעמוד לבד או לזחול על 4 ?בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת שנה ושבועיים

הוספת תגובה

• ועד איזה גיל זה כבר מוגזם ?

רונית אשטמקר
    04/08/2010

השאלה שלי עד איזה גיל זה מוגזם שהיא לא עושה את הזחילה?היא כבר עושה זחילת גחון כבר הרבה זמן איך אני יכולה לעודד אותה לזחול 6

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה להודיה

דבי גרוס דולב
    06/08/2010

הי הודיה
    אתחיל בשאלה הבאה שלך- כבר עכשיו מדובר בסוג של עיכוב התפתחותי, בגיל שנה או מצפים לראות כבר זחילה חופשית, התיישבות עצמאית נכונה ועמידה ראשונית. במקרים של עיכוב כזה חשוב מאוד לאבחן ולמצוא את סיבת העיכוב המדויקת וללמוד תרגילים ספציפיים לתינוקת. הדבר משמעותי גם כדי להדביק את הפער, גם כדי שלתינוקת יהיה חופש תנועה הדרוש בגל זה וגם כדי למנוע קשיים בהמשך הדרך ההתפתחותית.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו