מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפוטוניה קלה - זוהתה בלידההילה09/08/2010
שלום,
בתי בת ה-3 שבועות אובחנה עוד בבית היולדות כבעלת היפוטוניה קלה. אני מרגישה זאת בעיקר בידיה ופחות ברגליים. גם הראש היה שמוט בהתחלה אבל אני מרגישה שיפור לעומת השבועות הקודמים. יש לי מספר שאלות כי איני מכירה את הנושא:
1. הרחם שלי היא דו-קרנית. האם יכול להיות שהתנוחה שלה ברחם לא איפשרה לה תנועה מספקת? (יש לי 2 בנות גדולות יותר, שלהן לא היתה בעיה כזו - אבל המנחים שלהם היו בעייתיים)
2. נאמר לי שהיו המון הדבקויות בבטני כתוצאה מניתוחים קיסריים קודמים, ולא ניתן היה להפריד את הרחם מדופן הבטן -( מהלך הניתוח היה בעייתי והרחם נקרעה תוך כדי) - האם יתכן קשר בין היפוטוניה להדבקויות בבטני ?
3. כיצד קובע הנוירולוג אם מדובר בבעיה נוירולוגית או אחרת ? (טרם נבדקה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה להילה
דבי גרוס דולב09/08/2010הי הילה
לצערי לא אוכל לענות על רוב שאלותייך. אני לא מכירה מספיק טוב מונחים פתולוגיים ותהליכים שמתרחשים ברחם כגון אלה שתיארת. אני כן יכולה להגיד שתנוחה ברחם יכולה להשפיע על טונוס השרירים, במיוחד אם היא הגבילה את תנועות העובר ברחם. גם לגבי ההדבקויות לא אוכל לענות לך.
אני כן יודעת להגיד שבטונוס נמוך כדאי לטפל על מנת לאפשר התפתחות מוטורית טובה ונינוחה.
ני בטוחה שניאורולוג ידע לענות לך טוב יותר כיצד הוא יודע לאבחן אם טונוס נמוך יכול להמצא על רקע ניאורולוגי.
בבברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)