היפוטוניה קלה - זוהתה בלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפוטוניה קלה - זוהתה בלידה
    הילה
    09/08/2010

שלום,
    בתי בת ה-3 שבועות אובחנה עוד בבית היולדות כבעלת היפוטוניה קלה. אני מרגישה זאת בעיקר בידיה ופחות ברגליים. גם הראש היה שמוט בהתחלה אבל אני מרגישה שיפור לעומת השבועות הקודמים. יש לי מספר שאלות כי איני מכירה את הנושא:
    1. הרחם שלי היא דו-קרנית. האם יכול להיות שהתנוחה שלה ברחם לא איפשרה לה תנועה מספקת? (יש לי 2 בנות גדולות יותר, שלהן לא היתה בעיה כזו - אבל המנחים שלהם היו בעייתיים)
    2. נאמר לי שהיו המון הדבקויות בבטני כתוצאה מניתוחים קיסריים קודמים, ולא ניתן היה להפריד את הרחם מדופן הבטן -( מהלך הניתוח היה בעייתי והרחם נקרעה תוך כדי) - האם יתכן קשר בין היפוטוניה להדבקויות בבטני ?
    3. כיצד קובע הנוירולוג אם מדובר בבעיה נוירולוגית או אחרת ? (טרם נבדקה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה להילה

דבי גרוס דולב
    09/08/2010

הי הילה
    לצערי לא אוכל לענות על רוב שאלותייך. אני לא מכירה מספיק טוב מונחים פתולוגיים ותהליכים שמתרחשים ברחם כגון אלה שתיארת. אני כן יכולה להגיד שתנוחה ברחם יכולה להשפיע על טונוס השרירים, במיוחד אם היא הגבילה את תנועות העובר ברחם. גם לגבי ההדבקויות לא אוכל לענות לך.
    אני כן יודעת להגיד שבטונוס נמוך כדאי לטפל על מנת לאפשר התפתחות מוטורית טובה ונינוחה.
    ני בטוחה שניאורולוג ידע לענות לך טוב יותר כיצד הוא יודע לאבחן אם טונוס נמוך יכול להמצא על רקע ניאורולוגי.
    בבברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו