דבי שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דבי שלום
    דקלה
    15/11/2007

בני בן שלושה חודשים. ניזון מהנקה בלבד. נמצא באחוזון 90 . מתפתח להפליא.
    בעבר, העלתי את נושא שכיבה על הבטן כ"בעייתי" אך נראה שעדיין משהו לא כל כך מסתדר לי..
    בעיניין השכיבה, נראה שיש שיפור(יותר זמן מבעבר, למשך יותר דקות) אם כי לא מבהיל....
    מה שמדאיג אותי יותר כרגע זה נושא המאמץ לישיבה מצידו.
    אני משכיבה אותו בעגלה, 170 מעלות, או במיטה עם מזרון קשיח, או כאשר הוא עלי גבו על ביטני,
    והוא כל הזמן מנסה להתרומם! ממש דרך שיריר הבטן. בדומה לביצוע כפיפות בטן, בניגוד לרצונו אני מעלה לו את הרגלים לכיון הראש כדי שיניח לראשו להתרומם, אך זה חוזר! ! !
    אני מגלגלת אותו המון במיטה. מנסה להביא לו את הרגלים לפה(ללא התנגדות מצידו) אם כי זה נראה לוחץ לו על הבטן כי היא "תפוחה". ובכלל אני משתמשת בכל הטיפים שלך לעיסוי.
    במידה והוא אכן סובל מטונוס שירים נמוך, כפי שאני חוששת, גם מהסיבה שהוא ישן עם ידים מופשלות לכיון הרגלים, מה עוד ניתן לעשות??? זה עלול להישאר כך?
    על פניו נראה כי ההתפתחות שלו תקינה לחלוטין. מחייך מגיב ,עוקב, מכניס את ידיו לפה -את רוב כף היד..עד שהוא כמעט נחנק...
    נראה לך משהוא שמצריך איבחון או להמשיך לעשות, ולערסל, ועם הזמן זה ישתפר??
    כמו כן האם את מכירה את המנשא"שיבטי", והאם הוא מתאים לגילו,במשקל של 7.400?
    אשמח לשמוע את עצתך. יום נעים שיהיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דבי שלום

הוספת תגובה

• תגובה לדקלה

דבי גרוס דולב
    15/11/2007

הי דקלה
    לפעמים מגיעים לנקודה שאין אפשרות להמשיך את העזרה בפורמט זה.
    צמד אחד, התרוממות דרך שרירי הבטן עלולה להצביע על מתח שרירים ומצד שני שינה עם ידיים כלפי מטה עלולה להצביע על טונוס נמוך...
    זה מצב שרק איבחון יוכל להגיד מה בדיוק המצב, אם יש בכלל בעיה (אולי אין?) ואיזה תרגילים לתרגל.
    גם אנחנו מאבחנים ומטפלים, נשמח לעזוא אם תרצי.
    ימים טובים
    דבי גרוס דולב
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו