בן 10 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 10 חודשים
    אמא
    26/08/2010

בני בן 10 חודשים, זוחל גחון מזה שלושה חודשים.
    הוא עולה על ארבע פעמים רבות במהלך היום, מתנדנד וחוזר לגחון. הוא גם מתיישב בכוחות עצמו מזה כחודשיים אך לא עושה זאת הרבה.
    יש לציין שהוא מאוד פעיל, מטפס מעל דברים, מבין הוראות כמו "תן לי" מחקה הברות ויודע להתאים צורות בסיסיות.
    הזחילה מאוד מדאיגה אותי מאחר ואני בעצמי דילגתי על שלב הזחילה וזחלתי על הטוסיק.
    האם מדובר בבעיה? כיצד ניתן לסייע לו?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 10 חודשים

הוספת תגובה

• למה לא עונים?????

אמא
    29/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאמא

דבי גרוס דולב
    31/08/2010

הי אמא
    קשה לדעת את סיבת הקושי של בנך ללא היכרות אבל נשמע שאכן יש קושי מסוים בפעולות הזחילה ווהתקדמות על 6, במיחוד חאור העובדה שהוא כבר בן 10 חודשים ולאור זה שהוא מנסה אך לא מצליח.
    אין צורך לדאוג, במקום זה כדאי פשוט לאבחן ולתרגל עם התינוק בבית תרגילים שיגרמו לו להתגבר על הקושי ולהתקדם בהתפתחותו בלי לדלג על שלבים חשובים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

אמא
    31/08/2010

תודה,
    אילו תרגילים ניתן לתרגל איתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד...

אמא
    01/09/2010

הוא התחיל לטפס מדרגות כך שלא נראה לי שקשה לו, יכול להיות שיותר נוח לו על הגחון???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו