עזרה דחוף - ילדה לא מפסיקה לבכות !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף - ילדה לא מפסיקה לבכות !!
    דנה
    17/11/2007

שלום יש לי ילדה בת 4 חודשים שפשוט לא מפסיקה לבכות.
    היא לא ישנה יותר מ20 ד' רצוף במשך היום, בלילה היא מתעוררת פעמיים -שלוש.
    יש מן הרגשה שהיא מגיבה בבכי היסטרי סתם ... לקחנו אותה לבי"ח לבדיקות - דם, צואה, שתן ...וכו
    הכל תקין !!!
    לגביי גזים - אז כן היו לה מהשבוע הראשון שלה עד לא מזמן
    לגביי שיניים - אז כן היא מלאה רוק וכל הזמן דוחפת את הידיים שלה לפה
    מה לא ניסינו - את כל התרופות האפשריות - בייזים,בייביקול,אקמולי וכד' (כמעט הכל כולל טיפות סיניות הומופטיות לשינה רגועה) כלום לא עוזר.

מה עושים ? זה ממש אבל ממש כבר בלתי נסבל...
    מצד אחד אני מרחמת עליה כי אוליי כן משהו מפריע לה אבל מצד שני אני חוששת שזה האופי שלה כשהיא לא רוצה משהו היא מתחילה בכי היסטרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לדנה

דבי גרוס דולב
    17/11/2007

הי דנה
    קשה לי מאוד לדעת מה מציק לביתך..
    האם הייתה ככה מאז לידתה? כיצד הייתה הלידה? ההריון?
    האם יש לה רגעים טובים? באיזה מצבים היא מתחילה לבכות? יונקת? ושוב, האם תמיד הייתה כך?
    תעני לי על השאלות ואמשיך להתייחס אבל בנתיים אני רוצה להגיד לך שיש תינוקות שיותר קשה להם מאחרים, עם השינה, עם נסיעות ועגלה, רוצים הרבה ידיים ונוטים לבכות בקלות. זה לא בהכרח אומר שזה אופי ,כול להיות שהיא זקוקה להרבה תשומת לב וידיים על מנת להתחיל את החיים, אולי יותר רגישה. מה שבטוח שתפקידכם, כהורים, הוא לנסות ולענות על צרכיה אלה ולזכור שתקופות כאלה עוברות עם הגיל.
    לפעמים יש גם קשיים פזיולוגים אבל זה כבר קשה לי לבחון מרחוק
    מקווה שקצת עניתי ונמשיך בהתכתבות.
    אם תרצו פגישה אישית, נשמח לעזור
    ימים טובים
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה :

דנה
    17/11/2007

זה התחיל פחות או יותר עם הלידה (שהיתה רגילה ובסדר גמור \ גם ההריון )
    כעבור יום או יומיים התחילו לה גזים (האחיות בבי"ח אמרו שלא אבל הרופא אישר שזה גזים)
    יש לה רגעים טובים בסה"כ (בדר"כ כשהיא קמה היא צוחקת וחייכנית) גם במשך היום יש מידי פעם רגעים טובים אבל בגדול הרבה בכיות ה-י-ס-ט-רי-ו-ת .
    אין רגע ספציפי שהיא מתחילה לבכות, זה יכול להיות מכל דבר קטן כמו למשל שהיא לא תופסת את הפיטמה, היא נכנסת להיסטריה\היא רוצה על הידיים ולא מרימים אותה - היסטריה... וכל הלאה...
    כמובן שישנם ימים טובים יותר וטובים פחות אבל בגדול היא לא קלה.
    אני חושבת שאם השינה שלה היתה טובה במשך היום, והיותה ישנה כמו מרבית הילדים (יותר מ-20ד') אוליי היא הייתה יותר סבלנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לדנה

דבי גרוס דולב
    18/11/2007

הי דנה
    כמו שאמרתי, לי נשמע שזה פשוט קושי. אנחנו צריכים לזכור שתינוקות לא עושים דווקא ושבכי הוא דרך הביטוי היחידה שלהם, אם הם בוכים אז משהו מפריע להם ומכיוון שנשללו הדברים הפזיולוגים לא נותר אלא לתת מענה על הצרכים הרגשיים..
    אין לי הרבה מה להוסיף מפעם שעברה רק הרבה סבלנות, אהבה וידיים וזה יעבור.
    בעניין השינה, סביר להניח שזה בא מאותו המקום- חוסר השקט בא לידי ביטוי גם בקושי להרפות ולהתמסר לשינה, כשתהיה רגיעה בכל השאר זה גם ישפיע על השינה.
    מאחלת לכם ימים טובים ושבוע טוב
    דבי גרוס דולב
    ינוקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם הקטנה שלי עוברת תקופה כזו

אורית
    26/11/2007

משתתפת במה שאת עוברת...
    והבת שלי רק בת חודשיים....
    אני מצליחה להרגיעה אותה מעט בעזרת הנדנדה שקנינו לה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו