בת שלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שלושה חודשים
    גלי
    01/09/2010

שלום לכן
    בתי תהיה בת 3 חודשים בעוד שבוע ורציתי לשאול כמה שאלות
    1. היא מאוד חייכנית ותקשורתית מדברת המון כשפונים אליה וממש כאילו מנהלת שיחה, הבעיה היא כאשר לא מתייחסים אליה- מרגע שמסירים את העיניים ממנה ולא מדבים איתה היא בהתחלה עושה קולות כאילו מנסה לקרוא לנו ואם לא מגיבים לה היא ממש מתחילה לקטר ולצרוח אחכ מה שמרגיע אותה זה אם אוחזים לה ב 2 הידיים ומתחילים לדבר אליה שוב. רק בשעות הבוקר אחרי השינה של הלילה אפשר להשאיר אותה לבד עם צעצוע או מובייל. איך אפשר לגרום לה להעסיק את עצמה לבד והאם זו בכלל בעיה
    2. היא מתעייפת מאוד מאוד מהר- היא גם לא ישנה הרבה- רק 45 דקות במשך היום אבל גם זמן העירות שלה ממש קצר- חצי שעה - 45 דקות (בלילה היא ישנה 8 שעות רצוף לאחריהם אוכלת וחוזרת לישון עוד 4 שעות)
    זה נדמה לי כאילו היא משתעממת מאוד מהר ומחפשת שידברו אליה או ללכת לישון, אם אני מניחה אותה במיטה היא נרדמת ישר ללא צורך להרדים אותה מה שגורם לי להבין שהיא באמת היתה עייפה. האם זה מעיד על בעיה מסוימת?
    תודה רבה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שלושה חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לגלי

אורנה עטאר
    04/09/2010

גלי שלום,
    1. זאת אינה בעיה. נסי במקום להרים אותה לדבר אליה ולשלב מגע (כל מיני סוגי מגע - עמוק, מלטף, טפיחות וכו').
    2. שעות העירות והשינה שלה נשמעות תקינות לגילה.

בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו