מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכשיר נגד גזים לתינוקת בת חודשיפעת05/09/2010
שלום רב,
הננו הורים לתינוקת בת חודש ימים.
התינוקת סובלת רבות מגזים אני מניקה במהלך היום ופעם ביום אני נותנת לה מטרנה .
הבת שלנו צורחת צרחות אימה מידי ערב החל משמונה בערב וכלה בשלוש לפנות בוקר אנו כהורים מבינים שהתינוקת סובלת מגזים אבל היא פשוט לא נרגעת זה מאוד מלחיץ
המליצו לנו על תכשיר הנקרא מפיג n אשר יש בו 15% אלכוהול לדברי היצרן מדובר בתכשיר עם צמחים ולכן מחוייב להיות בו אחוז אלכוהול ובגלל היחס בין כמות הטיפות שניתנות למוצר אין השפעת אלכוהול על התינוק.
השאלה הינה האם את מכירה את התכשיר האם הוא מומלץ? האם קיימים תכשירים אחרים המומלצים? מה אפשר לעשות בכדי לעזור לפעוט החסר אונים?
אודה על תשובה מהירה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
יפעת06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליפעת
דבי גרוס דולב09/09/2010הי יפעת
אני לא יכולה להמליץ על תכשירים מסוימים ואני לא מכירה את התכשיר שהזכרת.
אני ממליצה על הרבה עיסויים בבטן, קיפול ברכיים לכיוון הבטן הלוך ושוב והרבה נשיאה בתנוחת ערסול כמניעה לגזים. תקופה קשה זו חולפת עד גיל 3 חודשים. צר לי שלא יכולתי לעזור יותר.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)