התהפכות מהבטן לגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות מהבטן לגב
    אני
    06/09/2010

שלום!
    בתי המקסימה בת 4 וחצי חודשים ניזונה מהנקה ותמ"ל אוהבת טעימות והכל סבבה:)
    היא מהתפכת מהגב לבטן כבר בערך חודש כשהיא עושה את זה רק לצד שמאל, לא לצד השני...
    וכן מהבטן לגב היא לא מצליחה להתהפך...
    כשהיתה בת חודשיים היתה מתהפכת מהבטן לגב ואז חשבנו שאולי זה בגלל מתח מוגבר בצוואר ועשינו תרגילים והיא באמת הפסיקה להתהפך.
    הקטע הוא שאני לא יודעת עכשיו איך כדאי לעזור לה להתהפך מהבטן לגב וגם לצד השני מהגב לבטן.
    אם אפשר רעיונות לתרגילים...
    תודה ושנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות מהבטן לגב

הוספת תגובה

• תגובה לאני

דבי גרוס דולב
    09/09/2010

הי אני
    אין צורך לתרגל התהפכות מהבטן לגב מכיוון שביתך נמצאת בגיל בו תהליך זה רק מתחיל ולא מדובר בעיכוב.
    כדי לעודד התהפכות סימטרית מהגב לבטן נסי את התרגילים הבאים:
    1. להביא את ברך התינוקת לרצפה הנגדית קרוב לרצפה ולאחוז שם עד שתשלים את ההיפוך.
    2.לחבור שתי ידיים ושתי רגליים בקרסוליים ובאמות לכדי התכדררות ולגלגל מצד לצד ,לסיים בצד המתקשה.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דבי... אני מוסיפה עוד שאלה...

אני
    13/09/2010

עכשיו המתוקונת גם עולה על הברכיים בשכיבה על הבטן ומתנדנדת עד שצוברת מספיק תנופה ומזנקת קדימה...
    לזחול אחורה על הגחון היא כבר מזמן עושה...
    אני מזכירה שהיא בת 4.5 חודשים כולו...
    האם תקין???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאני

דבי גרוס דולב
    13/09/2010

הי אני
    אין שום דבר בעייתי בתינוק שמקדים לעלות על 6. חשוב רק לראות שהתהפכות מבטן לגב תתחיל לפני שתתבסס זחילה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אני
    14/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו