מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי זעם- תינוקת בת שנה וחודשמיכל11/09/2010
שלום לכולם,
אני אמא לתינוקת בת שנה וחדש שסובלת (וגם אני..) מהתקפי זעם , כעס ובכי לעיתים תכופות.
התקפי הזעם מתרחשים למשל כאשר לוקחים ממנה חפץ שהיא מחזיקה ביד - בתגובה היא נשכבת על הרצפה, דופקת את הראש ברצפה רוקעת , משתוללת ובוכה. לרוב זה מסתיים תוך כמה דקות אבל זה קורה בכל פעם כאשר משהו אינו מוצא חן בעיניה.
התקפי הזעם האלו מתרחשים לעיתים קרובות במהלך היום ומותירים אותי מתוסכלת מאוד.
גם השינה שלה נקטעת לעיתים רבות. עד גיל 7-8 חודשים היא הייתה קמה לאכול,לפחות פעם אחת בלילה. לאחר מכן היא התחילה לישון כמעט ברציפות וכיום השינה שלה שוב לא טובה ולא רציפה.
חשוב לציין שמדובר בילדה מפותחת לגילה, כבר נמצאת בגן, חברותית מאוד ומפותחת קוגנטיבית (הולכת מזה שבועיים).
יחד עם זאת פעמים רבות היא רצינית וכעוסה והתקפי הזעם הפ פשוט איומים.
מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למיכל
אורנה עטאר12/09/2010מיכל שלום,
מאחר ומדובר בנושא התנהגותי - אנא פני לפורום בו עונה פיסכולוג המתמחה בעינינים התנהגותיים.
לגבי שינה - קיים פורום שינה באתר את מוזמנת להפנות את השאלה לשם.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)