מציצת אצבע...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציצת אצבע...
    דקלה
    19/11/2007

היי דבי, ויום נעים!
    כידוע לי ,שלב הכנסת ידיים לפה היא חשובה, וכחלק מההתפתחות הטבעית.
    הבעיה בשלב זה היא שבני,בן שלושה חודשים) "מצא" את האצבע(את האגודל) ומוצץ אותה בהנאה. אני כל פעם מוציאה לו את האצבע ונותנת מוצץ.ואז מתחיל בכי מיילל...
    אציין כי במהלך היום הוא לא עם מוצץ בכלל אלא רק לפני שינה על מנת להירדם ולהירגע. אך הידיים כל הזמן בפה, ולעיתים הוא מוצץ את האצבע בלבד.
    יש מה לעשות בנוגע? האם לאפשר לו ? הנושא מאוד מפריע לי , אם כי אין לי בעיה עם הכנסת הידיים לפה והעיקר לא את האצבע!!!!!!!!
    האם יש לך עיצה בשבילי?:) :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מציצת אצבע...

הוספת תגובה

• תגובה לדקלה

דבי גרוס דולב
    20/11/2007

הי דקלה
    צר לי אבל אין לי עצה בשבילך מפני שאני לא נגד מציצת אצבע!..
    אני מעדיפה אפילו אצבע ממוצץ מכיוון שזה נעשה מבחירה טבעית של התינוק , מכיוון שזה חלק מהגוף שלו והכי חשוב- מכיוון שהוא זה שמחליט מתי למצוץ ולא ההורה שמחליט מתי צריך "להרגיע" עם מוצץ.
    מעבר לזה שמהנסיון שלי עם תינוקות רבים, זו מין נטייה מולדת ובלתי נמנעת ולדעתי זה סוג של עוול להוציא לתינוק את האצבע מהפה לאחר שמצא משהו שמרגיע אותו ועושה לו כ"כ טוב.
    מקווה שעזרתי לך מעט
    בברכה, דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו