משחקת עם שיער הראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקת עם שיער הראש
    מרין
    16/09/2010

שלום! התינוקת שלי בת 2.5 חודשים, בשבועות האחרונים היא החלה למצוץ אצבע (סירבה בתוקף למוצץ),כאשר האצבע בפה עם היד השנייה (על מנת להירדם) היא משחקת עם השיער בקודקוד הראש (לעיתים אף מושכת חזק מתוך שינה ומעירה את עצמה).
    לאחרונה היא הסכימה לקחת מוצץ וזה מאוד מוצא חן בעיניה אבל עכשיו התפנתה יד נוספת ו.... גם היד הזאת הלכה לראש. אז נכון לכרגע: עם המוצץ בפה ושתי הידיים משחקות ומושכות שיער בשני צידי הראש!!!!!
    מה עליי לעשות? היא מנסה להרדים את עצמה כך אבל בעצם זה מפריע לה לישון!
    אציין כי בשבועות הראשונים לחייה היא היתה עם כפפות כי נהגה לפצוע את עצמה עם הציפורניים ואני לא רוצה לשים לה כפפות (אני שמה לה רק בלילה), האם לשים לה כובע?
    האם זה יכול להיות סימן למתח או אי שקט? אולי משהו אחר מפריע לה?
    תודה, סליחה על אורך השאלה וגמר חתימה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחקת עם שיער הראש

הוספת תגובה

• תגובה למרין

דבי גרוס דולב
    16/09/2010

הי מרין
    לתינוקות רבים יש סוג כזה של מחוות כשהם עייפים או מנסים להירדם.אין בהרגל זה שום רע בתנאי שהתינוק לא מזיק לעצמו. אני לא מוצאת סיבה להשתמש בכובע או בכפפות.
    ככל שהתינוקת תגדל היא תלמד לווסת את עצמת המשיכה בשיער לרמה נעימה, מרגיעה ולא מכאיבה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו