גמישות יתר במפרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמישות יתר במפרקים
    ביאטה
    21/11/2007

שלום רב!!! אני אמא לתינוקת בת 11 חודשים,ילדה חיננית מדברת הברות כפולות,משקל וגובה באחוזון 95 .
    מוטוריקה עדינה מפותחת מאוד,אחיזת פינצטה וכו' רופאה בטיפת חלב אמרה לי שישנו איחור בהתפתחות מוטורית גסה, היא מתיישבת לבד דרך גלגול על הצד ותומכת עם היד הנגדית.
    לא זוחלת ומתקשה להעמד על 6,נעמדת למספר שניות ומתחלקת על הבטן יש לציין שהרגליים תופסות פיסוק ולכן היא לא מחזיקה מעמד על 6. הרופאה בטיפת חלב אמרה שישנה גמישות יתר במפרקים. בלול היא נעמדת על הברכיים וכל הזמן מנסה להיעמד אך לא מצליחה .כאשר אני העמדתי אותה ראיתי שהעמידה לא יציבה כלל.
    אילו תרגילים אני יכולה לעשות על מנת לייצב את העמידה שלה ולעזור לבתי לזחול ולעמוד בצורה נכונה!!! אודה על תשובה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמישות יתר במפרקים

הוספת תגובה

• תגובה לביאטה

דבי גרוס דולב
    21/11/2007

שלום ביאטה
    אכן, גמישות יתר הולכת יד ביד פעמים רבות עם טונוס שרירים נמוך והתופעה שאת מתארת מאוד אופיינית לזה. כשיש טונוס נמוך וגמישות יתר קשה לעלות על 6 וקשה להתקדם.
    אני ליצה לאבחן ולטפל כדי להקל מאוחר יותר על שלבי ההליכה ,טיפוס וירידת מדרגות.
    באתר זה תמצאי מאמר על היפוטוניה ותרגילים, נסי לתרגל וחזרי אלי אם יש לך שאלות.
    עם זאת אני מאוד ממליצה על שיעור אישי ופרטני בו אפשר יהיה לתת לכם תרגילים אישיים ומפורטים לחיזוק.
    לקביעת שיעור אישי-052-8240914
    דבי גרוס, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו