מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמישות יתר במפרקיםביאטה21/11/2007
שלום רב!!! אני אמא לתינוקת בת 11 חודשים,ילדה חיננית מדברת הברות כפולות,משקל וגובה באחוזון 95 .
מוטוריקה עדינה מפותחת מאוד,אחיזת פינצטה וכו' רופאה בטיפת חלב אמרה לי שישנו איחור בהתפתחות מוטורית גסה, היא מתיישבת לבד דרך גלגול על הצד ותומכת עם היד הנגדית.
לא זוחלת ומתקשה להעמד על 6,נעמדת למספר שניות ומתחלקת על הבטן יש לציין שהרגליים תופסות פיסוק ולכן היא לא מחזיקה מעמד על 6. הרופאה בטיפת חלב אמרה שישנה גמישות יתר במפרקים. בלול היא נעמדת על הברכיים וכל הזמן מנסה להיעמד אך לא מצליחה .כאשר אני העמדתי אותה ראיתי שהעמידה לא יציבה כלל.
אילו תרגילים אני יכולה לעשות על מנת לייצב את העמידה שלה ולעזור לבתי לזחול ולעמוד בצורה נכונה!!! אודה על תשובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לביאטה
דבי גרוס דולב21/11/2007שלום ביאטה
אכן, גמישות יתר הולכת יד ביד פעמים רבות עם טונוס שרירים נמוך והתופעה שאת מתארת מאוד אופיינית לזה. כשיש טונוס נמוך וגמישות יתר קשה לעלות על 6 וקשה להתקדם.
אני ליצה לאבחן ולטפל כדי להקל מאוחר יותר על שלבי ההליכה ,טיפוס וירידת מדרגות.
באתר זה תמצאי מאמר על היפוטוניה ותרגילים, נסי לתרגל וחזרי אלי אם יש לך שאלות.
עם זאת אני מאוד ממליצה על שיעור אישי ופרטני בו אפשר יהיה לתת לכם תרגילים אישיים ומפורטים לחיזוק.
לקביעת שיעור אישי-052-8240914
דבי גרוס, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)