מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה ובקבוקאירית25/11/2007
שלום אני אמא לתינוקת בת ח8ודש ושבוע ,מרגע צאתה לעולם היא ינקה אך לאחר כמה שעות סירבה לינוק וכבר בבי"ח נאלצתי להשתמש בפיטמת סיליקון על אף העובדה שנאמר לי שפיטמותיי בסדר גמור ,אחריי שחזרתי הביתה היא הצליחה לינוק ללא הפיטמה. בכל פעם כשנסענו איתה לחמותי או להוריי מצב היניקה השתבש והיו איתה בעיות כך שבכל פעם היא הראתה סינים של אוכל כל חצי שעה. לארונה לאחר שבדקתי אותה בשקילה לפניי הנקה ולאחר הנקה בטיפת חלב ראינו שסה"כ היא אכלה 40 ccמשניי השדיים. ראיתי שגם בשאיבה לא יוצא לי כלום, האחות המליצה לי להמשיך להניק ככל שהיא רוצה ובכל זמן אך ראיתי שהילדה עצבנית,לא רגועה בהנקה ומשתוללת,וגם סובלת מפליטות רבות וגזים וכם הייתה מכה עם ראשה בחזה שלי . ועל כן החלטתי להפסיק להניק ועברתי לבקבוק סימילאק וכל שלוש שעות אני שואבת ואם שאבתי כמות מספיקה אני מאכילה בשאיבה בבקבוק אם לא אני נותנת את הסימילאק.
שאלתי היא: א. האם הסימילאק גורם לעצירות ?
ב. עצם העובדה שהיא אוכלת יותר סימילאק מאשר שאיבה יכול לגרום לבעיות אח"כ או לבעייה בשלב מסויים בהתפתחות( חוסר בשלב האורלי)? אן שאין קשר ?
ג.האם העובדה שבתי מתקשה בהוצאת צואה קשורה להאכלה מבקבוק ?
תודה אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאירית
דבי גרוס דולב25/11/2007שלום אירית
אנחנו אמנם מתעסקים בהתפתחות מוטורית אך אנסה לענות לך.
הנוזל שנמצא בתוך הבקבוק אינו יכול להשפיע על ההתפתחות.
סוג המזון יכול להשפיע על עצירות או שילשול אבל במיקרים כאלה כדאי להצייעץ עם אחות טיפת חלב או רופא ילדים שימליץ/ או לא על תחליף,
שיהיה בהצלחה
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)