8.5חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 8.5חודשים
    מורן
    16/10/2010

הילדה שלנו עושה הכל מכל חוץץ מאשר לשבת ישיבה עצמאית היא מאוד מנסה עומדת על 6 מקפלת את רגליה לכוון האחורי של הבטן אבל עדיין לא יושבת ישיבה עצמאית אלא אם כן אני מושיבה אותה בעצמי ואני איתה היא התחילה לזחול ממש קצת עכשיו זחילת 6 בייחד עם זחילת גחון ואני רוצה לדעת אם שלב ההתפתחות שלה תקין לגיל שלה ובכלל אם זה בסדר....
    אודה לכם מאוד אם תעזרו לי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    8.5חודשים

הוספת תגובה

• 8.5חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    16/10/2010

הי מורן
    מה שאת מתארת נשמע כמו נסיונות התיישבות. ביתך עולה על 6, מתחילה לזחול כך ואף מנסה לשבת. נשמע לי תקין ונורמלי. אני ממליצה בחום לא להושיב אותה עד שתלמד לעשות זאת בעצמה על מנת לא לשבש תהליך זה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ביתי בת 8.5 חודשים

מורן
    17/10/2010

תודה רבה לך אני מודה לך על התשובה המהירה.
    עוד שאלה קטנטנה הילדה שלי כשהיא זוחלת היא נוגעת המון ברהיטים ודופקת את הראש שלה בכל מיני רהיטים האם היא כבר מנסה לנסות לעמוד על הברכיים?וכיצד זה ייכול לעזור לנו למנוע ממנה לקבל מכות?
    ועד איזה גיל היא צריכה להתיישב כבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ביתי בת 8.5 חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    17/10/2010

הי מורן
    ההתנגשות ברהיטים נובעת כנאה מחוסר המיומנות בזחילה. אינני יכולה להגיד אם היא מנסה לעמוד בלי לראות זאת בעיני. בנתיים נסי מידי פעם לכוון אותה בזחילה ולמנוע תאונות קטנות. ניתן גם להוסיף אזהרה קולית כמו" זהירות, שולחן" וכו וכך תלמד לאט לאט התינוקת לקשר ביו מה שאת אומרת לבין הסכנה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו