שמיכה על הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמיכה על הפנים
    דנה
    18/10/2010

בני בן חמישה חודשים, ילד פעיל שמתפתח יפה. בלילה אני מכסה אותו בשמיכה, והוא במהלך השינה מרים את הרגליים והודף אותה. כך יוצא שאינו מכוסה כלל. בימים אלו הוא מסתובב במיטה לכל עבר, גם מתוך שינה, ואז אני רואה אותו מתפלש עם הפנים בשמיכה. יש לי פחד נוראי מהשמיכה על הפנים ואני כבר מעדיפה לא לכסות אותו. עוד מעט יגיע חורף ואז מה.
    בנוסף יש לו חיתולי טטרה שהוא נרדם איתו וגם אותו הוא שם על הפנים, ממש מפחיד, אני ניגשת כל כמה זמן לראות מה קורה ואני רואה את החיתול ממש מכסה לו את כל הפנים.

מה עושים? לא מכסים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמיכה על הפנים

הוספת תגובה

• שמיכה על הפנים - תגובה

ליאת קופיט
    18/10/2010

שלום לך אמא,

כייף לשמוע שבנך פעיל ומסתובב לכל עבר. אני ממליצה לך בשלב זה להלבישו בבגדי טריקו ארוכים בזמן שנת הלילה ובחורף בימים קרים יותר להלבישו בפיגימה חמה כולל גרביים ולתת לו להמשיך להתפתח "ולהשתולל" בזמן השינה ללא השמיכה. לגבי חיתולי הטטרה, זה בסדר גמור, יש המון תינוקות וילדים גדולים יותר שעדיין נצמדים לטטרה בכדי להרדם, זה מרגיע אותם וגורם לנינוחות. בד הטטרה הוא בד דק מאוד אך עדיין מדי פעם כדאי להכנס לחדרו ולבדוק שהכל בסדר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו