מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 8 וחצי חודשיםמורן20/10/2010
הבת שלי כבר זוחלת על שש ועושה גם כפיים אבל השאלה שלי היא מאוד מנסה לשבת אך היא מתייאשת מהר ומפסיקה רצוני כאימא לדעת עד איזה גיל תינוק צריך לשבת עצמאי?
ועוד שאלה קטנה מאיזה גיל מדברים כמו אמא אבא היא כבר אומרת וכו'.?
אודה לך על תשובתך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 8 וחצי חודשים - תגובה
דבי גרוס דולב20/10/2010הי מורן
כיצד מנסה ביתך להתיישב? האם מעמידת 6 היא מנסה להטות את הטוסיק לאחור? אם זה המצב הרי שאלה נסיונות התיישבות תקינים ואין מקום לדאגה.
אנו מצפים להתישבות עד גיל 10-9 חודשים בערך.
דיבור הוא עניין מאוד אינדיבידואלי ויכול להתחיל סביב גיל שנה אבל גם אחרי.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה8 חודשים וחצי.
מורן22/10/2010ביתי כבר עברה את שלב הטוסיק לאחור היא כבר זוחלת בכל הבית היא מנסה להטות דיי הרבה את הטוסיק שלה לצד וגם לאחוק ואת הרגליים לכוון הבטן מבפנים.
עכשיו מציקה לי שאלה בתי זוחלת בכל הבית ובשבת האחרונה היא החלה להתחיל להישען על כסא ופשוט לעמוד על הברכיים והיא פשוט עמדה ואני קצת חוששת כי בתי עדיין לא יושבת עצמאי והפחד שלי איתה זה שהיא לא תיפול לאחור ותקבל מכה בראש?
מה עושים במצב כזה? והאם זה אפשרי לתת לה לעשות את הצעד הזה?
בתי כבר בת 9 חודשים תהיה השבוע אבל זה בסדר לגילה?
אודה לךך על תשובתךך ועל הדרךך בה תוכלי לעזור לי תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)