8 וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 8 וחצי חודשים
    מורן
    20/10/2010

הבת שלי כבר זוחלת על שש ועושה גם כפיים אבל השאלה שלי היא מאוד מנסה לשבת אך היא מתייאשת מהר ומפסיקה רצוני כאימא לדעת עד איזה גיל תינוק צריך לשבת עצמאי?
    ועוד שאלה קטנה מאיזה גיל מדברים כמו אמא אבא היא כבר אומרת וכו'.?
    אודה לך על תשובתך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    8 וחצי חודשים

הוספת תגובה

• 8 וחצי חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    20/10/2010

הי מורן
    כיצד מנסה ביתך להתיישב? האם מעמידת 6 היא מנסה להטות את הטוסיק לאחור? אם זה המצב הרי שאלה נסיונות התיישבות תקינים ואין מקום לדאגה.
    אנו מצפים להתישבות עד גיל 10-9 חודשים בערך.
    דיבור הוא עניין מאוד אינדיבידואלי ויכול להתחיל סביב גיל שנה אבל גם אחרי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 8 חודשים וחצי.

מורן
    22/10/2010

ביתי כבר עברה את שלב הטוסיק לאחור היא כבר זוחלת בכל הבית היא מנסה להטות דיי הרבה את הטוסיק שלה לצד וגם לאחוק ואת הרגליים לכוון הבטן מבפנים.
    עכשיו מציקה לי שאלה בתי זוחלת בכל הבית ובשבת האחרונה היא החלה להתחיל להישען על כסא ופשוט לעמוד על הברכיים והיא פשוט עמדה ואני קצת חוששת כי בתי עדיין לא יושבת עצמאי והפחד שלי איתה זה שהיא לא תיפול לאחור ותקבל מכה בראש?
    מה עושים במצב כזה? והאם זה אפשרי לתת לה לעשות את הצעד הזה?
    בתי כבר בת 9 חודשים תהיה השבוע אבל זה בסדר לגילה?
    אודה לךך על תשובתךך ועל הדרךך בה תוכלי לעזור לי תודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו