תינוקת בת 18 חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 18 חודשיים
    רונית אשטמקר
    21/10/2010

אייך אפשר ללמד תינוקת בת 18 חודשיים לצייר?היא תמיד מכניסה את הצבע לפה כדי לאכול.היא לא רוצה שאני יראה לה איך לתפוס את הצבע.ניסיתי לתת לה דף חוברות צביעה אפילו אני צבעתי לידה המון פעמים היא רק רוצה את החוברת לעצמה ולא עושה בזה שימוש
    וכשאני כועסת עליה כי היא אוכלת היא לא מפסיקה לבכות ניסיתי לעניין אותה בטושים .ובמדבקות ובכל דבר שיכולתי לחשוב
    מה הדך הקלה להדריך את התינוקת לצבוע ולצייר?ובכלל לתפוס את הצבע נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 18 חודשיים

הוספת תגובה

• תינוקת בת 18 חודשיים - תגובה

ליאת קופיט
    21/10/2010

בתיה שלום,

בגיל 18 חוד' נרצה לראות את הפעוט שלנו מחזיק צבע ומקשקש על דף, כדי שפעולה זו תקרה, צריך יכולת ריכוז, מוטוריקה עדינה מפותחת וטונוס שרירים יציב, אם משהו משלושתם "השתבש" עד כה, לפעוט יהיה קשה מאוד לבצע פעולה זאת.
    יש גם אפשרות שעדיין לא ממש מאתגר את התינוקת שלך לשבת לצייר ולהדביק מדבקות, יכול להיות שהיא עדיין מעדיפה לשחק ולהשתולל בין המשחקים שלה שזה בסדר גמור.
    תני לה עוד קצת זמן. עוד כמה שבועות נסי שוב, שבי סביב השולחן והתחילי לצייר ולהדביק בלי לקרוא לה ולבקש ממנה לשבת ולנסות. אני מאמינה שזה יבוא מעצמו ואם לא,
    גשי לאיש מקצוע שינסה לאבחן האם יש קושי מסויים מבחינה מוטורית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו