מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 18 חודשייםרונית אשטמקר21/10/2010
אייך אפשר ללמד תינוקת בת 18 חודשיים לצייר?היא תמיד מכניסה את הצבע לפה כדי לאכול.היא לא רוצה שאני יראה לה איך לתפוס את הצבע.ניסיתי לתת לה דף חוברות צביעה אפילו אני צבעתי לידה המון פעמים היא רק רוצה את החוברת לעצמה ולא עושה בזה שימוש
וכשאני כועסת עליה כי היא אוכלת היא לא מפסיקה לבכות ניסיתי לעניין אותה בטושים .ובמדבקות ובכל דבר שיכולתי לחשוב
מה הדך הקלה להדריך את התינוקת לצבוע ולצייר?ובכלל לתפוס את הצבע נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת 18 חודשיים - תגובה
ליאת קופיט21/10/2010בתיה שלום,
בגיל 18 חוד' נרצה לראות את הפעוט שלנו מחזיק צבע ומקשקש על דף, כדי שפעולה זו תקרה, צריך יכולת ריכוז, מוטוריקה עדינה מפותחת וטונוס שרירים יציב, אם משהו משלושתם "השתבש" עד כה, לפעוט יהיה קשה מאוד לבצע פעולה זאת.
יש גם אפשרות שעדיין לא ממש מאתגר את התינוקת שלך לשבת לצייר ולהדביק מדבקות, יכול להיות שהיא עדיין מעדיפה לשחק ולהשתולל בין המשחקים שלה שזה בסדר גמור.
תני לה עוד קצת זמן. עוד כמה שבועות נסי שוב, שבי סביב השולחן והתחילי לצייר ולהדביק בלי לקרוא לה ולבקש ממנה לשבת ולנסות. אני מאמינה שזה יבוא מעצמו ואם לא,
גשי לאיש מקצוע שינסה לאבחן האם יש קושי מסויים מבחינה מוטורית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)