דוחף יד להקיא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוחף יד להקיא
    סיון
    21/10/2010

פעוט בן שנה וחודש שדוחף את כף היד לגרון ואם לא עוצרים אותו הוא מקיא.
    אני מנסה להסב את תשומת ליבו כשהוא נוהג כך ונותנת לו משחק או משהו....
    למה בכלל לדחוף את היד ולהקיא, האם מעיד על בעיה כלשהי?
    זה לא קורה בתדירות גבוהה, אבל עדיין מציק לראות אותו בהתנהגות זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוחף יד להקיא

הוספת תגובה

• למה לא משיבים????

סיון
    23/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוחף יד להקיא - תגובה

ליאת קופיט
    23/10/2010

שלום סיון,

חסרים לי מעט פרטים לגבי המקרה, האם בנך נוהג לעשות זאת בזמן מסויים (ערב-לפני השינה, בוקר, בשעת האוכל וכד')? האם אוכל כבר מוצקים?
    אשמח לקבל ממך פרטים מדוייקים יותר בכדי לענות לך תשובה מלאה.

אך ידוע שביטוי של פעוט בגיל זה אשר לא מדבר משפטים שלמים ואינו מצליח עדיין לבטא את עצמו כפי שהיה רוצה, הרבה פעמים מתבטא באופן התנהגותי כזה או אחר.
    אני מאמינה שבנך שם לב לתגובות הסביבה כאשר מצב זה קורה, הוא מקבל תשומת לב מיידית ובדר"כ בטח גם תגובה שונה מהרגיל.
    אם הדבר חוזר על עצמו אני ממליצה לך כמובן לגשת אליו במיידית, אך לנסות להשאר רגועה מאוד בתגובותייך מולו.
    יש אפשרות שכאשר יבחין שהתגובה של הסביבה אליו ברגע ההקאה, היא רגועה וטבעית ללא לחץ או חרדה הוא יפסיק זאת לבדו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו