בתי צורחת כאשר אני שמה אותה על הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי צורחת כאשר אני שמה אותה על הבטן
    ענבל
    31/10/2010

שלום רב,
    בתי בת 3 חודשים שונאת בלשון המעטה להיות על הבטן בזמן ערות או בזמן שינה.
    כמה זמן היא אמורה להיות על הבטן במהלך היום? אני שמה אותה 10 דקות והיא פשוט לא מפסיקה לצרוח בקול חזק מאוד. אני כבר לא יודעת מה לעשות.

אני פוחדת שההתפתחות המוטורית שלה לא תהייה תקינה.
    אנא עזרה

ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בתי צורחת כאשר אני שמה אותה על הבטן - תגובה

דבי גרוס דולב
    31/10/2010

הי ענבל
    הבכי בשכיבה על הבטן הוא אות וסימן לקושי ולא לסתם סירוב. אין טעם להניח על הבטן תוך בכי והתנגדות כה חזקים. ההתנגדות מקורה קושי פזיולוגי ולכן חשוב תחילה לתרגל ולהרפות את הגוף לשכיבה על הבטן. בפורום זה תמצאי תרגילים רבים לשיפור השכיבה על הבטן. אני ממליצה לתרגל תרגילים אלה באינטנסיביות ולחזור אלי לספר אם יש התקדמות. שכיבה על הבטן אכן מהווה את בסיס ההתפתחות המוטורית ולכן חשוב לתת על זה את הדעת.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילים לחיזוק הבטן

ענבל
    31/10/2010

ראשית תודה על תשובתך המהירה
    היכן ניתן למצוא דוגמאות לתרגילים על הבטן בבקשה
    האם צריך לקחת אותה לבדיקה אצל רופא לבדוק שהכל בסדר עם הבת שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילים לחיזוק הבטן - תגובה

דבי גרוס דולב
    31/10/2010

הי ענבל
    בשלב ראשון אין צורך באיש מקצוע. נסי במנוע הפורום למצוא דיונים בנושא זה ותרגילים. אם לא יהיה שיפור, המלצתי היא על מדריכה להתפתחות תינוקות מפני שלא מדובר בד"כ בבעיה רפואית אלא מוטורית.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו