מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתי צורחת כאשר אני שמה אותה על הבטןענבל31/10/2010
שלום רב,
בתי בת 3 חודשים שונאת בלשון המעטה להיות על הבטן בזמן ערות או בזמן שינה.
כמה זמן היא אמורה להיות על הבטן במהלך היום? אני שמה אותה 10 דקות והיא פשוט לא מפסיקה לצרוח בקול חזק מאוד. אני כבר לא יודעת מה לעשות.
אני פוחדת שההתפתחות המוטורית שלה לא תהייה תקינה.
אנא עזרה
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתי צורחת כאשר אני שמה אותה על הבטן - תגובה
דבי גרוס דולב31/10/2010הי ענבל
הבכי בשכיבה על הבטן הוא אות וסימן לקושי ולא לסתם סירוב. אין טעם להניח על הבטן תוך בכי והתנגדות כה חזקים. ההתנגדות מקורה קושי פזיולוגי ולכן חשוב תחילה לתרגל ולהרפות את הגוף לשכיבה על הבטן. בפורום זה תמצאי תרגילים רבים לשיפור השכיבה על הבטן. אני ממליצה לתרגל תרגילים אלה באינטנסיביות ולחזור אלי לספר אם יש התקדמות. שכיבה על הבטן אכן מהווה את בסיס ההתפתחות המוטורית ולכן חשוב לתת על זה את הדעת.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים לחיזוק הבטן
ענבל31/10/2010ראשית תודה על תשובתך המהירה
היכן ניתן למצוא דוגמאות לתרגילים על הבטן בבקשה
האם צריך לקחת אותה לבדיקה אצל רופא לבדוק שהכל בסדר עם הבת שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים לחיזוק הבטן - תגובה
דבי גרוס דולב31/10/2010הי ענבל
בשלב ראשון אין צורך באיש מקצוע. נסי במנוע הפורום למצוא דיונים בנושא זה ותרגילים. אם לא יהיה שיפור, המלצתי היא על מדריכה להתפתחות תינוקות מפני שלא מדובר בד"כ בבעיה רפואית אלא מוטורית.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)