בן שנה פריק של סימילק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה פריק של סימילק
    ניקיטה
    17/11/2010

שלום רב,
    בני בן השנה מת על סימילק והייתי רוצה לדעת אם צריך להגדיל את כמויות האוכל שאינו סימילק בתזונה שלו. התפריט שלו פחות או יותר כזה:
    הוא מתחיל את היום עם 240 מ'ג על הבוקר
    לאחר מכן במעון אוכל קערה או שתיים של פירות טחונים ולפעמים כמה ביסים בודדים מלחם/ביצה/גבינה.
    בצהריים אוכל ירקות טחונים ולפעמים משלימים לו את הארוחה עם סימילק (פחות מ-240).
    לעיתים אוכל ארוחת מנחה שהיא עוגת שיש או סנדוויץ קטן עם שוקולד/חלבה/חמאת בוטנים.
    כאשר אנו מגיעים הביתה אני מנסה לתת לו הרבה דברים בצורת ביסים (מרק קובה חתוך לחתיכות קטנות, פסטה, קוביות עוף עם פטריות, אורז, קציצות, לביבות ירק, ביצה מקושקשת, קוטג' ועוד) ומנסה גם אוכל טחון (אולי קשה לו עם ביסים, למרות שלעתים תופס לביבת ירק ואוכל אותה בשקיקה ביס אחר ביס עד הסוף ואפילו לביבה שנייה ושלישית).
    אבל - מכל מה שאני מנסה, לרוב הוא לא רוצה אפילו את הביס הראשון, כך שהוא לא יודע בכלל למה הוא מסרב ויוצא שאני מכינה הרבה דברים וזורקת אותם מבלי שאפילו טעם ביס.
    לעיתים קרובות הוא ישמח לקבל ביסקוויט, קרקר או מעדן חלב מתוק.
    אך תמיד תמיד ישמח לקבל את בקבוק הסימילק שלו ויאכל ממנו בסביבות ה-180 מ'ג.
    לאחר מכן, בסביבות השעה 8 בערב, אנו נכנסים לחדר שלו עם אור עמום לקראת שינה ואז הוא אוכל שוב 240 מ'ג סימילק ונכנס למיטה לישון.
    זה פחות או יותר התפריט היומי שלו.
    אציין גם שמאכלים מתוקים מתקבלים אצלו בברכה הרבה יותר ממלוחים (לא מלוחים מידי).
    אודה לכם אם תוכלו לספר לי אם התפריט בסדר לגילו מבחינה התפתחותית או אם כדאי לעבוד איתו על הורדת כמות הסימילק, על העלאת כמות מזון אחר, איך עושים את זה וכל מה שיוכל לסייע בידי.
    בתודה רבה מראש,
    ניקיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה פריק של סימילק

הוספת תגובה

• רק עכשיו ראיתי שיש פורום תזונה לתינ

ניקיטה
    17/11/2010

לתינוקות. אפנה את שאלתי שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו