גיל שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל שנה
    מיכל
    12/12/2010

שלום

בתי החלה לבכות בכל פעם שמחליפים לה בגד/מחתלים!!!
    מדוע זה קורה ואיך לפתור זאת ???

תודה מראש
    טיפה דחוף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל שנה

הוספת תגובה

• נו ?...

מיכל
    13/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה נו???

מ
    14/12/2010

מה שהנשים בפורום הזה עושות זה מצווה, הן עונות לנו על שאלות מבלי שנשלם להן או נזיז את עצמנו מהבית - ולכן הן לא עובדות אצלך.
    כפי שבטח שמת לב המון אמהות מחכות לתשובה ולמרות שלפעמים התשובות מתעקבות - הן תמיד עונות ומשתדלות לעזור.
    עלייך לזכור שבנוסף לפורום זה לכל אחת מהן יש עבודה ומשפחה משלה ורק על זה שהן מוצאות זמן להתייחס לכל שאלה מגיעה להן תודה.
    אני בטוחה שאת בן אדם נחמד ואין לי שום דבר נגדך אבל כל פעם שאני נכנסת לפורום ה "נו?" הזה שלך צורם לי.
    נסי לבחור את מילותייך יותר בקפידה - כפי שכבר ציינתי, הן לא עובדות אצלך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל שנה - תגובה

דבי גרוס דולב
    14/12/2010

הי יעל
    נכון, גם אנחנו עסוקות לפעמים ונכון (תודה ל- ר) אנחנו תמיד עונות בסופו של דבר.
    ולשאלתך, זה קורה כי ביתך גדלה ומתחילים להיות לה רצונות משל עצמה והדבר טבעי לחלוטין. ממשיכים כמובן להחליף ולחתל ומנסים להעסיק, לשיר, לתת צעצעוע ביד ולנסות באופן כללי להסיח את הדעת.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו