שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמיעה
    מ
    13/12/2010

שלום!
    כאשר ביתי נולדה היא עברה בביתהחולים בדיקת שמיעה ונאמר שהכל בסדר.
    מבערך גיל שבוע/שבועיים שמנו לב שהילדה נבהלת כאשר מישהו משתעל או מתעטש לידה - אני ייחסתי את זה לגילה הרך וחשבתי שעם הזמן זה יעבור.
    כיום, הילדה שלי בת 5.5 חודשים תינוקת פעילה ונפלאה אבל רגישה לרעשים מסויימים.
    לדוג' - אם מישהו משתעל לידה או מתעטש הילדה ב95% מהמקרים מגיבה בבהלה, רפלקס מורו ובבכי (לפעמים ממש היסטריה).. - אותה תגובה יש לה גם לפעמים כאשר פותחים לידה את תיק ההחתלה שנסגר עם סקוץ'.
    אנחנו גרים בדירה קטנה וכאשר היא יושנת עם דלת פתוחה בחדרה- רעש של פיצוח גרעינים או רשרוש שקיות מהסלון מעיר אותה (מזה היא לא פוחדת אבל זה מעיר אותה).

אציין שהילדה לא מפחדת מרעשים פתאומיים כמו צופרי מכוניות, נביחות כלבים, רעשים שמגיעים מהטלביזיה(בין אם זה פיצוצים או צעקות), רעשים שמגיעים מכביש ראשי או טריקת דלת.
    מה זה יכול להיות? למה זה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמיעה

הוספת תגובה

• שמיעה - תגובה

דבי גרוס דולב
    14/12/2010

הי מ
    קשה מאוד להגיב בלי לקבל תמונה מלאה. איך הייתה הלידה של ביתך? איך מתקדמת ההתפתחות המוטורית הכללית שלה? איך היא עם זרים? האם הרגישות שלה באה לידי ביטוי רק עם רעשים?
    יתכן ולביתך יש רגישות יתר אבל לא ניתן לזהות זאת בגיל כה צעיר ואני לא יכולה באת לדעת מה הקושי של ביתך בלי להכיר אותה. אשמח שתעני על שאלותי ובמקביל תתיעצי עם רופא הילדים שלכם שמכיר אותה באופן אישי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך ל

מ
    14/12/2010

קודם כל תודה על תשובתך,
    ההתפתחות שלה תקינה מכל הבחינות, אינה פוחדת מזרים, הלידה היתה רגילה לחלוטין, היא גודלת בבית רגוע ובאוירה נינוחה ללא הרבה רעשים או טונים גבוהים -
    יכול להיות שזו הסיבה, אבל פשוט מוזר לי שאינה מגיבה כך לכל הרעשים הפתאומיים אלא רק למסויימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו