בת 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 8 חודשים
    דנה
    13/12/2010

שלום
    ביתי בת 8 חודשים. חייכנית ופעילה אבל מאוד אוהבת לשכב על הגב ולהישאר שם!!
    היא מתהפכת מהבטן לגב בקלות וכשהיא על הגב, היא מעדיפה להשאר שם. אם אנחנו מגרים אותה עם צעצוע היא מוכנה להתהפך על הבטן אבל בעזרה קלה מאוד שלנו. היא כבר עוברת את "קו האמצע" - היא ישנה על הצד.. מיותר לציין שהיא עדיין לא זוחלת גחון, אלא מצליחה בדרכים אחרות להביא אליה את הצעצועים. ואם היא לא מגיעה אל הצעצוע- לא נורא - היא תשחק עם כפות הרגליים שלה...
    אנחנו מודאגים שמא היא לא מתפתחת כראוי. ניסינו לעשות לה את תרגילי הזחילה שהמלצת אבל בינתיים ללא שינוי.

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 8 חודשים

הוספת תגובה

• בת 8 חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    14/12/2010

הי דנה
    לתינוקות יש ,באופן טבעי, מוטיבציה שמקדמת אותם ונותנת תמריץ להתקדמות והתפתחות. אני לא מאמינה שיש תינוק שמעדיף להשאר במקום אחד כמו שאינני מאמינה בתינוקות "עצלנים". אני כן מאמינה שתינוק שלא מרבה להתנועע ולא מנסה להתקדם בגיל זה, הרי שיש סיכוי שיש לו קושי כלשהו שמונע ממנו לממש את ההתפתחות המוטורית שלו כראוי. לא ניתן לאבחן דרך פורמט זה ולדעת מדוע ביתך מעדיפה להיות סטטית ולכן המלצתי היא לשקול פגישה על אשת מקצוע שתבדוק את מקור הקושי ותלמד תרגילים לקידום ההתפתחות. אני פה אם יש שאלות נוספות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבש

שואלת
    19/12/2010

הי, עד כמה שידוע לי אסור לתת דבש עד גיל שנה כי יש שם חומר שהם רגישים אליו או לא יכולים לפרק, או משהו כזה.
    כדאי לבדוק טוב לפני שנותנים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו