בן חמישה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חמישה חודשים
    נעמה
    13/12/2010

שלום,
    ילדי בן חמישה חודשים וקצת. כמו רבים אחרים, גם אנחנו עשינו את הטעות של לא להשכיב מספיק על הבטן מהלידה, ועכשיו הוא ממש לא אוהב להיות על הבטן. הוא מסוגל לעשות זאת, מרים ראש והתחיל קצת ליישר את הידיים, מושיט קצת ידיים לצעצועים, אבל אחרי 20-30 דקות (שגם הן באות במאמץ ותוך שעשוע שלנו) הוא ממש מתעייף ונמאס לו.
    בעצה של חברה שמתי לו די.וי.די של שירי ילדים ולמען האמת זה די משאיר אותו על הבטן, אבל אני כמובן מעדיפה לא להתחיל לתת לו לראות טלויזיה בגיל כל כך צעיר.
    בנוסף, הוא מתהפך כבר מזמן מהגב לבטן, לאחרונה התהפך גם כמה פעמים מהבטן לגב אבל הפסיק (וגם זה היה קצת מוזר, בלי שילוב פעולה של הראש אלא עם הרמת טוסיק למעלה וקבירה של הראש במזרון).
    מה אפשר לעשות?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן חמישה חודשים

הוספת תגובה

• בן חמישה חודשים - תגובה

דבי גרוס דולב
    14/12/2010

הי נעמי
    20- 30 דקות זה לא רע בכלל ואם בנך מצליח לשכב על הבטן פרק זמן כזה אני מאמינה שניתן להגדיל את המינון ע"י התמדה. בנוסף, תוכלי למצוא בפורום זה תרגילים לעידוד השכיבה על הבטן, נסי לתרגל אותם.
    אנו מצפים לראות התהפכויות עד גיל חצי שנה ונשמע שבנך כבר בדרך לשם, לפחות חצי הדרך אז אני לא מאמינה שיש מקום לדאגה גם בתחום זה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נעמה
    14/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו