תינוקת "שחקנית" בת שנה וחודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת "שחקנית" בת שנה וחודשיים
    גל
    14/12/2010

שלום,

התינוקת שלי בת שנה וחודשיים התחילה לאחרונה, כשנכנסים לגן או כשנכנסים לסבא וסבתא, לעצום את העיניים למשך כמה דקות ולעשות פרצוף מתעלם מהסביבה.
    הבוקר למשל מסרתי אותה לגננת והיא ישבה עליה עם עיניים עצומות כאילו אומרת לסביבה "אני לא רואה אתכם ואתם לא קיימים".
    נראה כאילו קשה לה המעבר הזה מהידיים שלי לסביבה אחרת למרות שהיא בכלל לא ילדה מפונקת ולא דורשת יותר מדי חיבוקים או ידיים.
    כרגע זה ממש מצחיק אותי אבל אני לא ממש יודעת איך להגיב.
    מה זה מעיד עליה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דילגתם עלי...

גל
    19/12/2010

ואם השאלה לא מתאימה לפורום הזה, אשמח לדעת.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם היא הולכת כדאי להיכנס איתה לגן

מירי
    19/12/2010

יד ביד ולא כשאת מרימה אותה. זה טיפ שקיבלתי ואצלי הוא עובד (לרב) טוב. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת "שחקנית" בת שנה וחודשיים - תגובה

דבי גרוס דולב
    19/12/2010

הי אורית
    התנהגותה של ביתך נורמלית לגיל זה אבל על מנת לקבל התייחסות עמוקה יותר אנא פני לפורום העוסק בנושאים התנהגותיים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת "שחקנית" בת שנה וחודשיים - תגובה

ליאת קופיט
    19/12/2010

אורית שלום,

פורום זה עוסק בהתפתחות מוטורית אצל פעוטות, ומה שאת מתארת אצל בתך הוא התנהוגותי. אך מנסיון עם ביתי הקטנה שעושה אותו דבר, היא פשוט מאוד חכמה, וחושבת שאם היא לא רואה אותנו אנחנו לא רואים אותה...וזה עוזר לה להתעלם במצבים מסויימים שפחות נעימים לה וזה בסדר מחינתי, אני צוחקת מזה ואז היא פותחת עיניים ומחייכת....
    לקבלת תשובה ממוחים בנושא אני מייעצת לך לפנות לפורום התנהגות תינוקות.

בהצלחה:)
    ליאת קופיט-מדריכת התפתחות תינוקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו