מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי יציבותאלונה15/12/2010
שלום
בני בן 9 חודשים
אני שמה לב שראשו אינו יציב לגמרי אלא מתנדנד
הוא החל לזחול לפני כחודשיים ומיד החל לעמוד בעזרת חפצים
העניין שמצד אחד אני מתפעלת כי הוא עמד בכוחות עצמו בגיל 8 חודשים ומצד שני אני שואלת האם תינוק אמור לעבור שלב רק כשהוא עבר שלבקודם יותר בצורה טובה לומר האם היה צריך לזחול היטב לפני העמידה או לשבת כמו שצריך
בכל מקרה בכל המצבים הוא מתנדנד
כיצד ניתן לדעת האם מדובר בבעיה או משהו נורמלי
כמו כן בשל אי היציבה הזו אני נאלצת להיות צמודה אליו בכל עת שכן אם הוא עומד במיטה שלו הוא נופל מכל הצדדים ואז מקבל מכהכך גם בסלון ובכל מקום
האם אני יוצרת לו עיכוב כלשהוא בכך שאני כביכול עוזרת לו בתפיסתו לא יקבל מכה?
אם כן - מה הפתרון? האם בכל פעם שיזוז יקבל מכה ועוד בראשו?
נא חוות דעתך.
אשמח להכוונה בנוגע לבדיקת התפתחות באזור באר שבע.
תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי יציבות - תגובה
דבי גרוס דולב16/12/2010הי אלונה
מקור אי היציבות יכול בהחלט להתרחש בשל העובדה שבנך לא התעכב ולא מימש היטב את השלבים הקודמים בהתפתחות המוטורית.
ישנה חשיבות גדולה למעבר דרך כל שלבי ההתפתחות על מנת שלתינוק יהיה בסיס התפתחותי יציב ואיתן. כשחסר שלב קודם או שחא מומש והתבסס היטב יתכן קושי בשלב הבא.
קשה לי להגיד בוודאות שזו הסיבה לחוסר היציבות של בנך. יכולות להיות לזה גם סיבות אחרות אבל קשה לדעת אותן ללא היכרות. כרגע את לא יוצרת לו עיכוב בכך שאת מגינה עליו מפני נפילות אבל כן חשוב לבודק האם ישנה בעיה ומה, מה הגורם שלה וכיצד לתרגל.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לרשום מטה
אלונה17/12/2010אבחון בבאר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי עושה אבחון בבאר שבע
אלונה17/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לרשום מטה - תגובה
דבי גרוס דולב17/12/2010הי אלונה
אני לא מכירה מדריכה בבאר שבע. אני מגיעה לכל מקום בארץ אך התשלום הוא בהתאם למרחק הנסיעה שלי.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)