מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 10 חודשים - קשיי שינהאלכסנדרה18/12/2010
שלום! תינוק שלי בן 10 חודשים. אף פעם הוא לא ישן לילה שלם, התעורר פעמיים בלילה. בשבועים אחרונים המצב נהיה הרבה יותר קשה. הוא מתעורר לפחות 5 פעמים בלילה, בוכה מאוד, אפילו לא מוכן לינוק לפעמים. ניסיתי אפילו לשים אותו לישון איתי במיטה (בד"כ ישן במיטה שלו) ועדיין הוא התעורר בבכי ולקח לי זמן להרגיע אותו. נראה לי שכואב לו משהו... הוא גם לא אוכל טוב בימים אחרונים, לא מוכן לאכול אוכל מוצק, יונק פחות אבל כן אוכל אם מציעים לו בקבוק... כמובן שהוא מאוד עייף כל היום אבל במהלך היום פחות נראה לי שכואב לו...
האם יכול להיות שמדובר בכאבים של בקיעת שיניים? אני מורחת לו משחות טבעיות להקלה על כאב שיניים ובד"כ זה מצליח להרגיע אותו, אבל בגלל שהן מתוקות אני לא יודעת אם זה לא רק עניין שהמתיקות מרגיעה אותו...
אני מאוד לחוצה ומרגישה חסרת אונים... אשמח לדעתכם.
תודה, אלכסנדרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 10 חודשים - קשיי שינה - תגובה
דבי גרוס דולב19/12/2010הי אלכסנדרה
קשה לי לדעת מה מקור קשיי השינה של בנך ,הסיבות השכיחות לבעיות שינה בגיל זה הן- חרדת נטישה, בקיעת שיניים או חלומות רעים.
לצערי אין לי פתרון לבעיות אלה.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)