בן שנה וחודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחודשיים
    נועה
    21/12/2010

שלום
    בני בן שנה וחודשיים
    התהפך בגיל 3 חודדשים, שכב וישן רק על הבטן, זחל גחון מגיל 7 חודשים, היה במעקב פיזיותרפי בשל זחילה בלתי סמטרית, והעניין הסתדר, התיישב בגיל 10 חודשים, זוחל על שש, עומד והולך (רץ) בעזרת חפצים ורהיטים ונעמד לכמה שניות ללא תמיכה בלבד כבר כשלושה חודשים
    מתי יילך? או ינסה לעזוב ידיים?
    נדמה לי שהשלב הזה מאוד מתמשך.. אני מנסה לגרום לו לעזוב ידיים אך הוא לא מעוניין ובכלל מרגיש לי שאם מנסים להאיץ בו הוא יותר לא מעוניין. כמה זמן זה עוד יכול לקחת?
    כל הילדים בגן הולכים וזה מפריע לי שהוא "נרמס".... תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה וחודשיים

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה

נועה
    21/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן שנה וחודשיים - תגובה

אורנה עטאר
    22/12/2010

נועה שלום,
    להליכה אנו מצפים עד גיל שנה וחצי ולכן בנך אינו בעיכוב ונשמע כי התפתחותו תקינה.
    הליכה עם חפצים/ידיים לרוב מעכבת הליכה עצמאית ולכן רצוי להימנע מכך.
    אתגרי אותו כך שמערכת שיווי המשקל שלו תבשיל להליכה.
    איך עושים את זה?
    הרבה בגן המשחקים, נדנדות, טיפוס מגלשה ועוד. לשאת אותו על הכתפיים עם החזקה רק באגן (שיאזן את עצמו). הפיכת עולמו למתנדנד - כל מה שהוא נשען עליו - קצ להזיז בכדי שילמד לאזן את עצמו ע"י שימוש בגופו.
    והכי חשוב - בלי לחץ...
    תעדכני איך הולך (תרתי משמע) :-)
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו