מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 10 חודשייםאני26/12/2010
ערב טוב,
ביתי בת 10 חודשיים ומיזה כחודש אני מריגשה כי התחילה ממש להיות דעתניתץ
האם הגיוני? היא יודעת כבר מה לדרוש וממי?
ברור לה מאוד מה היא רוצה. היא עושה עם הראש לא לא כשלא רוצה לאכול,לשתות וכדומה.
היא בוכה בצרחות אם בא לה על משהו ואני לא נותנת לה (גם מאבא הסבתא הדודות).
אני ממש מרישה שהיא כבר גדולה ומנהלת איתי משא ומתן.
אני לא יודעת כמה היא מפותחת לגילה.
היא קטנטונת אחוזון 15 נולדה 2700 אם יש צורך לדעת.את שלבי הרמת הראש, התהפכות, זחילה, עמידה עשתה מהר .כבר בגיל 6 חודשיים נעמדה לבד.
היא יודעת לתת נשיקה באויר כפיים ידיים על הראש. מבינה עניין.
אני רוצה לדעת האם בגלל ההתפתחות שלה הגיוני כי היא נהיתה דעתנית? האם יש צורך לבדוק טוב מה המסרים שאנחנו מעבירים לה? מה מאשרים ולא מאשרים לה?
זה מוקדם מידיי?
אשמח מאוד לקבל תשובה מתי צריך באמת להיות ההורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 10 חודשיים - תגובה
דבי גרוס דולב27/12/2010הי אני
התפתחות העצמאות ותחומי המקום האישי אכן מתחילים סביב גיל זה ואין קשר להתפתחות המוטורית. כדי לקבל עיצות מעמיקות על דרכי התמודדות אנא פני לפורום העוסק בתחומים ההתנהגותיים.
בברכה
דבי גרוס דולבס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)