בן חצי שנה עם ידיים מקופלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חצי שנה עם ידיים מקופלות
    שלי
    09/01/2011

שלום,
    בני בן חצי שנה. מוטוריקה עדינה מפותחת יפה, אוחז צעצועים, מנענע, מעביר מיד ליד ומושיט ידיים, אבל כאשר ידיו אינן עסוקות הן מקופלות לכיוון האוזניים והאגרופים מעט קפוצים. אין בעיה ליישר לו את היד וכאשר הוא רוצה משהו הוא מיישר אותםלבד, אבל כהידיים ריקות הן מקופלות בצורה שתיארתי. האם זו בעיה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן חצי שנה עם ידיים מקופלות - תגובה

ליאת קופיט
    09/01/2011

שלי שלום,

בגיל 6 חוד' אנו מצפים לראות תינוק אשר שוכב בנינוחות על כל צדדיו, מתהפך מצד לצד שוכב יפה על הבטן,נשען על מרפקיו ומצליח לשלוח יד לעבר חפץ.
    אשמח שתעני לי על מרכיבי ההתפתחות שהזכרתי כאן כדי שאוכל לענות לך תשובה מספקת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת מוטוריקה גסה

שלי
    09/01/2011

הוא שוכב יפה על הבטן, משחק על הבטן ומושיט ידיים לצעצעים, כך גם על הגב. על הצדדים הוא לא שוכב בנינוחות והוא די "מתרסק".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת מוטוריקה גסה - תגובה

ליאת קופיט
    10/01/2011

שלי,

תודה על האנפורמציה, כפי שציינתי חשוב מאוד שתינוק ידע לשכב גם על צידי גופו בנינוחות כמובן גם כדי לחסוך את "ההתרסקיות" שציינת, יש אפשרות שהדבר קשור לקיפול הידיים אך אני לא יכולה לענות לך בוודאות, אני מציע לך לפנות למדריכת התפתחות תינוקות/פזיוטרפיסטית לאבחון ראשוני להבין מהיכן הקושי שלו ליישור הידיים נובע.

אשמח לעזור
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו