מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן חצי שנה עם ידיים מקופלותשלי09/01/2011
שלום,
בני בן חצי שנה. מוטוריקה עדינה מפותחת יפה, אוחז צעצועים, מנענע, מעביר מיד ליד ומושיט ידיים, אבל כאשר ידיו אינן עסוקות הן מקופלות לכיוון האוזניים והאגרופים מעט קפוצים. אין בעיה ליישר לו את היד וכאשר הוא רוצה משהו הוא מיישר אותםלבד, אבל כהידיים ריקות הן מקופלות בצורה שתיארתי. האם זו בעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן חצי שנה עם ידיים מקופלות - תגובה
ליאת קופיט09/01/2011שלי שלום,
בגיל 6 חוד' אנו מצפים לראות תינוק אשר שוכב בנינוחות על כל צדדיו, מתהפך מצד לצד שוכב יפה על הבטן,נשען על מרפקיו ומצליח לשלוח יד לעבר חפץ.
אשמח שתעני לי על מרכיבי ההתפתחות שהזכרתי כאן כדי שאוכל לענות לך תשובה מספקת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינת מוטוריקה גסה
שלי09/01/2011הוא שוכב יפה על הבטן, משחק על הבטן ומושיט ידיים לצעצעים, כך גם על הגב. על הצדדים הוא לא שוכב בנינוחות והוא די "מתרסק".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינת מוטוריקה גסה - תגובה
ליאת קופיט10/01/2011שלי,
תודה על האנפורמציה, כפי שציינתי חשוב מאוד שתינוק ידע לשכב גם על צידי גופו בנינוחות כמובן גם כדי לחסוך את "ההתרסקיות" שציינת, יש אפשרות שהדבר קשור לקיפול הידיים אך אני לא יכולה לענות לך בוודאות, אני מציע לך לפנות למדריכת התפתחות תינוקות/פזיוטרפיסטית לאבחון ראשוני להבין מהיכן הקושי שלו ליישור הידיים נובע.
אשמח לעזור
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)