לא מסובב ראש בשינה על הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מסובב ראש בשינה על הבטן
    אילנית
    15/01/2011

שלום רב.
    תינוקי בן חודשיים וחצי. הוא אינו אוהב להיות על הבטן ולכן אני שמה אותו לישון על הבטן בהשגחה כמובן. במהלך השינה הוא אינו מסובב את ראשו. שאלתי היא האם זה תקין? אני מסובבת לו את הראש לבד בשינה בכדי שלא ייווצר מצב שיהיה רק על צד אחד. מה ניתן לעשות. ברצוני לציין שאני מבצעת עימו תרגילים במהלך היום בכדי שיהיה מוכן לשכב על הבטן ויחזק את שריריו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מסובב ראש בשינה על הבטן - תגובה

דבי גרוס דולב
    15/01/2011

הי אילנית
    האם בנך מסובב את ראשו בזמן העירות? בעת שכיבה על הגב ועל הבטן? האם הוא מרים את ראשו בעת שכיבה על הבטן? אם יש תנותיות טובה של הראש במצבים אלה הרי שאין בעיתיות.
    חשוב לחזק את השכיבה על הבטן שכן היא מהווה את בסיס ההתפתחות וכן את הרמת הראש. המשיכי לתרגל ואת מוזמנת לחזור ולספר איך הולך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבי תודה רבה

אילנית
    16/01/2011

דבי תודה רבה.
    אני אכן מקפידה איתו בשכיבה על הבטן ואמשיך בכך.
    אילנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לסירוב לסובב את הראש

אילנית
    23/01/2011

דבי היי,

כתבתי לך בעבר לגבי בני שאינו מסובב את ראשו בזמן השינה על הבטן. הוא עדיין מתעקש לישון כשראשו רק לכיוון ימין. עכשיו אפילו כשאני מנסה לסובב את ראשו הוא אינו מסכים.
    מה ניתן לעשות. אמש אף ראיתי כי גם בשכיבה על הגב הוא שוכב עם הראש באותו כיוון ולא מזיזו כל הלילה.

מה ניתן לעשות כדי לעודדו להזיז את הראש?

אודה על תשובתך,
    אילנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו