שינה על הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה על הבטן
    חנית
    11/12/2007

בתי בת חודשיים ושבוע ב-3 שבועות האחרונים היא ישנה רק על הבטן, גם בלילה וגם במהלך היום.
    היא לא מוכנה לישון על הגב, בכל פעם שאני מניחה אותה על הגב, גם לאחר שינה עמוקה בידיים היא מתעוררת. גם היא נרדמה בלילה על הבטן ולאחר כשעה אני הופכת אותה על הגב היא מתעוררת אחרי דקות ספורות.
    על הבטן היא ישנה טוב יותר ועמוק, אך אני לא שקטה ומודאגת מאוד מזה, כמה כל כמה זמן לבדוק אותה...האם זה בסדר שתישן על הבטן? האם יש דרך למנוע זאת ולגרום לה לישון על הגב??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה על הבטן

הוספת תגובה

• תגובה לחנית

דבי גרוס דולב
    12/12/2007

הי חנית
    אכן, בד"כ הרבה יותר נוח ונינוח לתינוקות לישון על הבטן, בטוח ועוטף יותר. אני לא מוצאת שום דרך לגרום לשינה על הגב חוץ מלנסות מידי פעם.
    אז יש את הצד של הנוחות ויש את הצד של הבטיחות, אי אפשר הרי להיות לידם כל הלילה ואין שום זמן ספציפי שבו מקובל לבדוק אותם, תשקלי שימוש באחד מאותם מכרישי התראה במיטה בשביל השקט הנפשי שלך.
    שיהיו לילות טובים
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו