הפתחות שנה ושבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפתחות שנה ושבע
    מיכאלה
    26/01/2011

הי , הבן שלי בן שנה ושבע
    סובל מאנמיה ומטופל בברזל המוגלובין 8.3.
    הגובה שלו 78 ס"מ והא התחיל ללכת לא מזמן אבל הוא ממש לא אוהב את זה ונראה שאין לו כוח ללכת , הוא הולך יומיים וזוחל 4 ימים ככה כבר חודש וחצי.
    האם זה צריך להדליק לי נורות אדומות- חות מזה הוא ממש עירני פיקח אומר מילים בונה בקוביות וכל המצופה.
    אבל לא בא לו ללכת
    כמו כן היתה תקופה שהוא לא קיבל ברזל למרות שהיה צריך האם יתכן וזה פגע לו בהתפתחות, מה עלי לעשות- אנחנו בקופת חולים כללית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפתחות שנה ושבע

הוספת תגובה

• הפתחות שנה ושבע - תגובה

ליאת קופיט
    26/01/2011

מיכאלה שלום,

פורום זה עוסק רק בהתפתחות המוטורית של התינוק, כך שאוכל לענות לך רק בתחום זה, אך אני ממליצה לך להתייעץ גם עם רופא המשפחה.
    האם בנך הולך בכוחות עצמו או נעזר בחפצים? הליכה עצמאית דורשת בין היתר, מערכת שיווי משקל מפותחת וטונוס שרירים מאוזן בכדי לקבל את הבטחון לנתק רגל מהרצפה ולהתהלך בצורה עצמאית.
    יכול להיות שטונוס השרירים שלו נמוך מעט ולכן הוא מתקשה בהליכה.
    אשמח לעזור יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה ושבע

מיכאלה
    28/01/2011

תודה על התשובה,
    הו הולך עם חפצים ולעיתים גם הולך לבד, חשוב לומר שכאשר הוא מחזיק משהו ביד הוא הולך יותר בבטחון מאשר שהוא לא מחזיק כלום. זה נראה שכאילו הוא מודע מדי וזה מלחיץ אותו .
    עברה הי מחשבה שתינוק שמתחיל ללכת מוקדם לא חושב על מה שהוא עודה ולעומת זאת בגיל הזה זה יותר מלחיץ כי הם יותר מבינים, זה נשמע הגיוני?
    הוא מצליח ללכת אבל הוא לא ממש עושה את זה הרבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו