תינוק ישנוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק ישנוני
    ליאת
    27/01/2011

בני בן 3 חודשיים אוכל מטרנה, אני קצת מודאגת האם זה תקין שהוא ישן כ"כ הרבה בשעות היום, הוא קם בסביבות 8 אוכל אחרי כשעה וחצי חוזר לישון ושוב קם ב11 אוכל פעיל כשעה ואז שוב חוזר לישון למשך 3-4 שעות, אחה"צ ערני יותר אך עדיין יש לו כשעה נוספת של תנומה לפני השנת לילה שהיא בסביבות שמונה.
    האם זה בסדר ? ולא חשוב להפעיל אותו ולא לתת לו כ"כ הרבה זמן לישון|?
    אשמח לתשובה בעניין,
    יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק ישנוני

הוספת תגובה

• תינוק ישנוני - תגובה

דבי גרוס דולב
    27/01/2011

הי ליאת
    בגילו של בנך מתחילות שעות העירות לגדול. יש להסתכל על ההתפתחות הכללית של התינוק, אם הוא עירני בשעות העירות שלו, מתפתח יפה, יוצר קשר עין וישן קצת יותר מידי, הרי שהכל בסדר.
    יש לצפות ליותר שעות עירות בעוד כחודש.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק ישנוני

ליאת
    27/01/2011

תודה רבה על התגובה המהירה,
    ההתפתחות הכללית שלו מצוינת מחייך המון יוצר קשר עין, התחיל לתפוס מעט צעצועיים שתלויים לו באוניברסיטה, משמיע קולות חיבה כך שלפי מה שרשמת לי זה בסדר,
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דומה... תינוקת ישנונית

בלה
    07/02/2011

למרות שזה הסיפור שלי דומה למה שליאת הציגה אשאל בכל זאת...
    יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי.היא מקסימה ורגועה, מחייכת הרבה אך גם ישנה הרבה! כשהיא הייתה קטנה יותר חשבתי שזה בסדר אך גם עכשיו שהיא תכף בת 3 חודשים היא עדיין ישנה הרבה יחסית.עד לפני כשבוע היא הייתה מתעוררת כל 3 -4 שעות בערך לאכול, נשארת ערה למשך שעה וחצי- שעתיים וחוזרת לישון (ביום וגם בלילה, בלילה לעיתים 5 שעות) בימים האחרונים היא ישנה לילה שלם- בין 6 ל7 שעות וביום היא ממשיכה לישון די הרבה!
    התינוקת שלי על הנקה מלאה, היא אוכלת מצויין וכשהיא עירנית היא מאוד מגיבה לסביבה מחייכת וזזה.
    בימים האחרונים, בגלל שהיא לא שכבה מספיק על הבטן בהתחלה, היא לא כ"כ מרימה את הראש. התחלתי איתה בתרגילים לפי הנחייה כדי לחזק לה את העניין הזה, וזה מעייף אותה עוד יותר נראה לי... האם יתכן שיש לה טונוס שרירים נמוך ובגלל זה היא לכאורה מתעפיית מהר ונרדמת?
    מה דעתכם?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דומה... תינוקת ישנונית - תגובה

דבי גרוס דולב
    07/02/2011

הי בלה
    לא ניתן לאבחן טונוס נמוך ללא היכרות ורק על פי שעות השינה של התינוק.
    כמו שכתבתי לקודמתך, יש להסתכל על ההתפתחות הכללית ולהתחשב בגילה הצעיר של התינוקת, בנתיים זה בסדר לישון הרבה שעות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו