מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגלי שינהדנה10/02/2011
שלום,
בני הטרי בן חודש עוד מעט. קשה לי מאוד להשכיב אותו לישון מכיוון שהוא לא נרדם לבדו בעריסה- אנחנו מרדימים אותו על הידיים וגם כאשר הוא כבר נירדם ואנחנו מניחים אותו בעריסה- הוא מתעורר לאחר זמן קצר...(בגלל גזים או תנועות ידיים בלתי נשלטות). כלומר- הוא הכי רגוע עלינו בידיים וככה חולפים רוב הלילות שלנו כאשר הוא נרדם עלינו. אני חוששת שמא זה יהפוך להרגל. האם יש טעם להרגיל אותו אחרת בגיל כה צעיר? האם התופעה שתיארתי כאן נורמלית לתינוק בן חודש או שזה רק הבן שלי?
תודה העל תשובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגלי שינה - תגובה
דבי גרוס דולב10/02/2011הי מיכל
התופעה שאת מתארת מאוד מאוד מוכרת בגיל זה ויעידו על זה אמהות רבות.
התינוק מרגיש חם, בטוח ומכונס בידי ההורים, מרגיד את המעבר למיטה, מתעורר ומתנגד בבכי. אין הרבה שניתן לעשות אבל להלן כמה רעיונות:
1. להשתמש בשמיכת עיטוף בעלת עיטוף מיוחד שנותן לתינוק להרגיש מכונס ואסוף, עוזר לתינוקות רבים.
2. להמשיך ולנסות להחזיר חמיטה לאחר שנירדם, להוסיף מייד מגע עמוק כדי שהמעבר יהיה קל יותר. אם מתמידים, בסוף התינוק מתרגל למעבר, זה עניין של גיל ומוכנות.
3. להבין שמדובר בצורך רגשי ולא מניפולציה ולכן חשוב לתת מענה לצורך זה.
4. בהמשך, בהדרגתיות להכניס את התינוק למיטתו שנייה לפני שהוא נרדם ולאט לאט להגדיל את פער הזמנים בין ההירדמות לכניסה למיטה.
מבטיחה שתקופה זו עוברת, קחו אותה בקלות ובהבנה..
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דבי- עודדת אותי...
דנה10/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)