ביתי בת 6.5 חודשים לא ישנה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי בת 6.5 חודשים לא ישנה בלילה
    ענבל
    21/02/2011

שלום רב,

הבת שלי בת 6.5 חודשים מתעוררת בדיוק כל לילה ב אחת בלילה ובארבע לפנות בוקר, וזאת בכדי לינוק. בשבועיים האחרונים החלטתי להפסיק את ההנקה בשל המלצת טיפת חלב שיש לתת לה דייסה בלילה וזהו.

אך הבת שלי עקשנית ובוכה עד שאני מרדימה אותה בידיים ושוב היא קמה ובוכה, מה עליי לעשות?

שאלה נוספת לי אליך: מה היא אמורה לעשות בגין כזה מבחינה התפתחותית, היא מתהפכת מהגב לבטן וההפך אבל היא לא עושה כפיים למשל. היא מכניסה כל דבר לפה וחייכנית מאודדדדדדדדדדדדד, בקיצור ילדה מתוקה חוץ מהלילות הקשים :).

אשמח על תשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביתי בת 6.5 חודשים לא ישנה בלילה - תגובה

אורנה עטאר
    21/02/2011

שלום,
    לגבי דפוסי השינה של בתך - בגיל הזה הם משנים את דפוסי השינה שלה. ייתכן ומשהו מציק לה אולי רעב. את מוזמנת להתייעץ בפורום שינה הנמצא באתר זה.

לגבי התפתחותה - נשמע כי התפתחותה תקינה. מחיאות כפיים זה סביב גיל 10-12 חודשים ולכן יש עוד זמן. מצוין שהיא מתהפכת. עכשיו היא אמורה להתחיל להסתובב סביב ציר ובקרוב להתחיל לזחול גחון ולאחר מכן זחילה על 6 והתיישבות.

אני כאן לשאלות נוספות.

בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה

ענבל
    21/02/2011

להסתובב על ציר - אני שמה את הבת שלי בכוון הדלת ופתאום היא משנה מיקום לחלוטין, זהו הציר עליו את מדברת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה?

ענבל
    22/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה - תגובה

דבי גרוס דולב
    23/02/2011

הי ענבל
    מה שאת מתארת אכן נשמע כמו סיבוב סביב ציר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו