קולות גרוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולות גרוניים
    יפעת
    21/02/2011

הבן שלי בן 7 חודשים ובימים האחרונים כאשר דבר מה לא מוצא חן בעיניו הוא מודיע לי על כך בקולות גרוניים שנשמעים קצת כאילו הוא כועס. למשל, אם הוא צמא במהלך הארוחה, הוא לא רק מסרב לבלוע, אלא רוטן בקול הגרוני הזה עד שאני נותנת לו את בקבוק המים ורק אז הוא נרגע. רציתי לדעת מה המשמעות של הקולות האלו, מעבר לעובדה שהוא כמובן מאותת "אני רוצה משהו ואת לא נותנת לי אותו...":)
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קולות גרוניים

הוספת תגובה

• קולות גרוניים - תגובה

דבי גרוס דולב
    22/02/2011

הי יפעת
    אין לקולות אלה אף משמעות מעבר להבעה עצמית, הכל בסדר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קולות גרוניים

יפעת
    22/02/2011

ממממ....אני שואלת מכיוון שהבנתי שיש סוג של נהמות שנשמעות כהמיית יונים שכן יש להן משמעות. הקולות הגרוניים של בני נשמעים כמו נהמות כאלו. לא בדיוק מדאיג אותי, אבל רציתי לדעת מה זה אומר ואם יש בכלל קשר להתפתחות עיצורים גרוניים וכד'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קולות גרוניים - תגובה

דבי גרוס דולב
    22/02/2011

הי יפעת
    יכול להיות... אני פשוט עוסקת בתחום ההתפתחותי המוטורי בלבד ולכן לא יכולה לענות. נסי אולי בפורום של קלינאית תקשורת.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו