התהפכות גיל חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות גיל חצי שנה
    דפנה
    09/03/2011

שלום!
    הבת שלי תהיה בת חצי שנה עוד שבוע וקצת, לפני חודש בערך התהפכה תחילה מהגב לבטן, כל היום באותה תקופה היא הייתה עסוקה בזה הייתה מתהפכת בכל הזדמנות, מהבטן לגב התהפכה שבועיים אחרי בערך ועשתה זאת פעמים ספורות בלבד.

העניין שפתאום היא הפסיקה להתהפך.
    היא מרימה רגליים למעלה ומשחקת איתן כל הזמן (גם בלילה) היא מסיטה את הראש הצידה ואחורה (עד שלפעמים אני מפחדת שיתפס לה הצוואר) היא נמצאת הרבה על הבטן ויש לה לרוב סבלנות ויכולה להיות גם חצי שעה רצוף ואחרי זה שוב.

היא תופסת דברים, מסתובבת על הציר ואפילו נראה שהיא מנסה לזחול לכיוון דברים שהיא רוצה אבל להתהפך היא לא!

אני מתרגלת איתה כפי שראיתי שהמלצת, כאשר היא על הגב ואני מתרגלת איתה מספיק שאני טיפה אניע לה את האגן לכיוון האמצע והיא מתהפכת ואפילו מחייכת בהתללהבות אבל מיוזמתההיא לא.
    סליחה על האורך, זה פשוט מטריד אותי.
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות גיל חצי שנה

הוספת תגובה

• התהפכות גיל חצי שנה - תגובה

דבי גרוס דולב
    09/03/2011

הי ענבל
    זו תופעה מוכרת שתינוק מתחיל בשלב התפתחותי כלשהו ואח"כ עושה הפסקה. יחד עם זאת קשה להגיד בהכללה שזה תמיד חסר סיבה ושאין קושי תנועתי כלשהו.
    יתכן ושמדובר בהפסקה נורמלית וההתהפכויות יחזרו במהרה ויתכן שיש לזה סיבה פזיולוגית אבל לצערי לא אוכל לדעת זאת בוודאות ללא היכרות עם התינוקת.
    את יכולה לתת לזה עוד זמן ולתרגל בזמן זה באופן קבוע תרגילים לעידוד התהפכות. אם לא תראי התקדמות בחודש הקרוב, חזרי אלי ונחשוב ביחד איך להמשיך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! אמשיך ואעדכן

דפנה
    09/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו