מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדל קשקשתספיר20/03/2011
שלום רב,
בתי בת ארבעה חודשים, עד כה התפתחה יפה מאד - יוצרת קשר עין, מחייכת וצוחקת, מחזיקה את הראש יציב ומתהפכת מהבטן לגב. בנוסף, הייתה מקשקשת ללא הפסקה וממש מתקשרת איתנו (איתי ועם בעלי). לפני כחמישה ימים העסקתי מטפלת ומאז התינוקת אינה מקשקשת כמעט בכלל. אני מוטרדת מזה מאד. יש לציין, שהתינוקת מחייכת למטפלת ולא בוכה בקרבתה.
אני מודאגת מאד מהשינוי הקיצוני שלה. האם יש סיבה לדאגתי? מה אני צריכה לעשות?
חשוב לי לציין דבר נוסף, בתי נולדה עם ראש קטן, דבר שהתגלה לקראת סוף ההריון. בסוף ההריון עשינו סקירה למוח אצל ד"ר מלינגר, שיצאה תקינה ונאמר לנו שרוב הסיכויים שמדובר בעניין גנטי - כל המשפחה של בעלי, כולל אותו עם ראש קטן. בנוסף, עשינו בגיל חודשיים בדיקת נוירולוגית ילדים שהייתה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדל קשקשת - תגובה
דבי גרוס דולב20/03/2011הי ספיר
נסיגה בתקשורת ובהתפתחות בכלל היא מוכרת ונורמלית. במקרים כאלה חשוב להסתכל על התמונה הכללית ואם כל שאר המרכיבים תקינים הרי שאין מקום לדאגה. אינני יכולה לקשור בין תופעה זו לביןת הראש הקטן שכן מדובר בנושא רפואי ולא התפתחותי מוטורי. יכול בהחלט ילהיות קשר בין המעבר למטפלת לבין השינוי.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)