גירויים - גיל שבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירויים - גיל שבועיים
    רווית
    20/03/2011

הי,

ביתי בת שבועיים.
    כיום הפעילוית שאנו מספקים לה (מלבד הדברים הרגילים כמו החלפת חיתול, אמבטיה...) הם שהיה בעגלה/עריסה עם ספר שחור-לבן.
    שהיה על הספה שם יש מרחב גדול יותר ואנו רואים שהיא מאוד מסוקרנת מהסביבה.

רציתי לשאול אילו גירויים/פעילויות/משחקים אנו יכולים לספק לה בטווח הגילאים הקרוב?
    * גיל שבועיים - חודש
    *גיל חודש-חודשיים
    וכן הלאה..

האם יש מקור מידע אליו תוכלו להפנות אותי לגבי שאלתי?

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירויים - גיל שבועיים

הוספת תגובה

• גירויים - גיל שבועיים - תגובה

אורנה עטאר
    20/03/2011

רוית שלום,
    אכן הגירויים והפעיליות משתנות עם הגיל. לא אוכל כאן לפרט את כל מה שאפשר לעשות איתה אך מה שאמליץ לך זה פשוט להיות איתה ולענות לצרכייה ואכתוב כאן כמה נקודות שיובילו אותך לאורך התקופה הקרובה של שלושה חודשים:
    - כדאי לחשוף את בתך לסוגיי מגע שונים. לטפיחות, לחיצות, שפשופים, ליטופים וכו'. לשלב את המגע לאורך כל היום בכל תנוחה.
    - לחשוף אותה לתנועה במרחב, קרוב לגוף שלך. אם זה עלייך, להכיר לה תנוחות נשיאה שונות. אם זה על כדור פיזיו, במנשא.
    - להכיר לה את תנוחת הערסול שתתרום רבות להתפתחותה ועל זה תוכלי לקרוא כאן בפורום בהודעות קודמות.
    - להכיר לה שכיבה על מזרן על כל צידי הגוף - בטן, גב וצדדים.

אין לי מקור מידע אחד שאני יכולה להמליץ עליו. חפשי ברשת מידע על השלבים השונים ואני כאן לכל שאלה שתצוץ במהלך הדרך.

והכי חשוב - תהני ממנה!

בברכה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו