מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילים לחיזוק גפיים עליונותקרן24/03/2011
שלום לכן, אתמול הייתי אצל הרופא ביחד עם ביתי בת 4 חודשים ובבדיקת ההתפתחות נמצא כי טונוס גפיים תחתונות תקין עד מוגבר לעומת טונוס גפיים עליונות חלש.
הרופא הפנה אותי לפזיותרפיה אך התור נקבע לי רק בעוד חודש. אשמח לקבל מכן טיפים או הפנייה לאתר שמראה תרגילים המתאימים למצבה. היא אינה מתהפכת עדיין ובעיני ניכרת חולשה בפרק כף היד. אני משדתלת להניחה כמה שיותר על הבטן אך היא בוכה לאחר כמה דקות. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים לחיזוק גפיים עליונות - תגובה
דבי גרוס דולב24/03/2011הי קרן
מקרה כגון זה שאת מתארת מחייב התיחסות מעמיקה ואבחון אישיים, במיוחד לאור העובדה שיתכן וקיים חוסר איזון בטונוס השרירים של פלג גוף עליון ותחתון.
זה מסוג האבחון והתרגול שצריכים לראות, לחוש וללמוד לעומק.
אני ממליצה בחום לשקול גם אבחון והמלצות של מדריכה להתפתחות תינוקות, שם תקבלו סוג נוסף ורחב של הסתכלות על הבעיה והמלצות תרגול טובות ומוצלחות, אשמח מאוד לעזור.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)