מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התהפכות ותזונה.רותם24/03/2011
בתי בת 7 חודשים. היא איננה מתהפכת באופן קבוע ז"א מידי פעם היא מתהפכת "במקרה".
היא זוחלת על גחונה לאחור מסתובבת ועומדת על שש, האם זה מצריך בדיקה?
בנוסף, התחלתי להביא לה טעימות מגיל 4 חודשים ומגיל חצי שנה אני מביאה לה ירקות עם בשר, מאז שהתחלתי להביא לה ירקות עם בשר היא אוכלת כמה כפיות ואז לא מוכנה לאכול יותר. היא לא שובעת ולאחר כשעה כבר רוצה בקבוק. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לה לסיים את כל המנה כל שתשביע אותה? בנוסף היא סובלת מעצירויות, היא עושה יציאה כל יומיים אך יציאה מאוד קשה שגורמת לה למאמץ רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התהפכות ותזונה. - תגובה
ליאת קופיט25/03/2011רותם שלום,
אנו רוצים לראות התהפכויות לשני הצדדים (גב לבטן, בטן לגב) עד גיל 6 חוד', בתך "דילגה" על שלב זה מסיבה מוטורית מסויימת, אני ממליצה לך לבדוק זאת בכדי שהיא לא תפתח "שיבושי" תנועה בעתיד. אשמח לעזור לך בכך.
לגבי התזונה, אני מציעה לך לפנות לפורום תזונת תינוקות מכיוון שפורום זה עוסק רק בהתפתחות המוטורית.
בברכה,
ליאת קופיט-מדריכת התפתחות תינוקות מוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)