התהפכות ותזונה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות ותזונה.
    רותם
    24/03/2011

בתי בת 7 חודשים. היא איננה מתהפכת באופן קבוע ז"א מידי פעם היא מתהפכת "במקרה".
    היא זוחלת על גחונה לאחור מסתובבת ועומדת על שש, האם זה מצריך בדיקה?
    בנוסף, התחלתי להביא לה טעימות מגיל 4 חודשים ומגיל חצי שנה אני מביאה לה ירקות עם בשר, מאז שהתחלתי להביא לה ירקות עם בשר היא אוכלת כמה כפיות ואז לא מוכנה לאכול יותר. היא לא שובעת ולאחר כשעה כבר רוצה בקבוק. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לה לסיים את כל המנה כל שתשביע אותה? בנוסף היא סובלת מעצירויות, היא עושה יציאה כל יומיים אך יציאה מאוד קשה שגורמת לה למאמץ רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות ותזונה.

הוספת תגובה

• התהפכות ותזונה. - תגובה

ליאת קופיט
    25/03/2011

רותם שלום,

אנו רוצים לראות התהפכויות לשני הצדדים (גב לבטן, בטן לגב) עד גיל 6 חוד', בתך "דילגה" על שלב זה מסיבה מוטורית מסויימת, אני ממליצה לך לבדוק זאת בכדי שהיא לא תפתח "שיבושי" תנועה בעתיד. אשמח לעזור לך בכך.
    לגבי התזונה, אני מציעה לך לפנות לפורום תזונת תינוקות מכיוון שפורום זה עוסק רק בהתפתחות המוטורית.

בברכה,
    ליאת קופיט-מדריכת התפתחות תינוקות מוסמכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו