תינוק בן חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודשיים
    שלי
    25/03/2011

בני הרביעי בן חודשיים.
    שלושת ילדיים הגדולים התפתחו בקצב טוב ונכון.
    אתמול הייתי בבדיקה התפתחותית עם הקטן והרופא אמר לי שהוא לא מרים היטב את הראש בשכיבה על הבטן.
    הבעיה שלי היא שהוא מאד אוהב לשכב על הבטן!!!!
    ברגע שאני משכיבה אותו על הבטן הוא נרדם!
    אני דואגת לקפל לו את הידיים מתחת לחזה כדי שיתרומם אבל הוא מישר אותן מיד לצדדים.
    ניסיתי לגרות אותו עם מנגינה, בובות, מוביילים וקולות שלי מהצד.
    שום- כלום, התינוק נרדם.
    על הגב לאומת זאת הוא פעיל, הוא בועט, הוא עירני, הוא מכה במוביילים ונהנה להפיק צליל
    אני יכולה לראות שהוא עירני על הגב ולהפוך אותו על הבטן וטראח-הוא נרדם ואז שוב להפוך על הגב והוא מתעורר!
    השאלה שלי, איך תינוק יכול לחזק את שרירי הצוואר מבלי לרצות להרים את הראש בשכיבה?!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חודשיים

הוספת תגובה

• תינוק בן חודשיים - תגובה

ליאת קופיט
    25/03/2011

שלי שלום,

טוב מאוד שבנך אוהב לשכב על הבטן, אך הוא צריך להיות גם בזמן ערות, נינוח ולנסות להרים את ראשו, הוא מניח אותו בעכבות קושי מוטורי מסויים ולא מרצון. אני ממליצה לך לעבוד איתו לחיזוק שרירי הצואר וחגורת הכתפיים (יש תרגילים באתר לחיזוק ושיפור שכיבה על הבטן והרמת הראש). אשמח להתעדכן ולעזור לך בתהליך.

בהצלחה,
    ליאת קופיט-מדריכת התפתחות תינוקות מוסמכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו