מה לעשות ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות ??
    אילנית
    27/03/2011

לום לרופאים!! תינוקת שלי בת 3.5 חודשים כשהיא לא רוצה לישון ושלא מציק לה שום דבר היא משחקת לבד (אוניברסיטה,בלונים,טרמפולינה,מובייל לאחרונה אני חשפתי אותה קצת לטלוויזיה)אבל ברגע שהיא עייפה היא רוצה ידיים,ואם אני מנסה להרדים אותה במיטה זה לא מצליח.היא נרדמת ברוב הפעמים על הידיים אני מחדת שהבכי יהפוך לשפת תיקשורת בינינו כי אני לא רוצה לתת לה לבכות ואז מרימה אותה ברגע שהיא מתחילה את הבכי,ומצד שני אני לא רוצה להרגיל אותה לידיים. מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות ??

הוספת תגובה

• מה לעשות ?? - תגובה

דבי גרוס דולב
    27/03/2011

הי אילנית
    תחילה עלי לציין שאנחנו לא רופאות אלא מדריכות להתפתחות תינוקות.
    התנהגותה של ביתך בעת עייפות היא התנהגות נורמלית לחלוטין ובכי הוא אכן שפת התינוקות, אין בזה שום רע, להיפך.
    תינוקות רבים בגיל זה זקוקים לתנועה ומגע ידיים על מנת להירדם וגם זה נורמלי.
    לאט לאט עם גדילת התינוק אפשר להתחיל בהקניית הרגלי הירדמות עצמאיים אבל בנתיים חשוב להיענות לצרכיהם ובמקביל להמשיך ולנסות להרדים במיטה, עד שיהיה מוכן לזה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דבי

אילנית
    27/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו