לא מתהפכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתהפכת
    שרית
    03/04/2011

בתי בת 5 חודשים ושבוע התהפכה מספר פעמים לא רצופים בתדירות של כמה ימים מהבטן לגב אך מהגב לבטן לא התהפכה אף פעם וגם לא מראה שום סימני התהפכות.כשהיא שוכבת על הגב היא נינוחה, עירנית, משחקת, אך לא מרימה את רגליה לכיוון פיה וגם לא משחקת איתם.
    שאלתי היא מה עושים כדי לעזור לה להתהפך וזה שהיא לא התהפכה עד עכשיו מראה על עיכוב התפתחותי כלשהו?
    כאשר אני משחקת איתה אני עושה לה תרגילי תוך כדי אך אני מרגישה שרגליה קצת נוקשים, קראתי בכל מיני אתרים והבנתי שמדובר אולי על טונוס שרירים שהוא גבוה...אני קצת לחוצה זוהי ילדתי הראשונה ואני רוצה לדעת האם לערב רופאים או שאני סתם היסטרית????
    שאר התפתחותה תקינה היא ממלמת מילים, אוחזת בצעצועים,בקעו לה שיניים וכשאני מרימה אותה היא עומדת יציבה על רגליה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מתהפכת

הוספת תגובה

• המשך

שרית
    03/04/2011

ניסים הוא בעלה של חברה שלי שבנה בן 5 חודשים וגם הוא לא מתהפך...שנינו באותה סירה...מה עושים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דבי גרוס דולב
    03/04/2011

הי ירין
    אם לכם ולניסים יש קושי הנובע מאותה סיבה אולי תוכלו לקבל שיעור משותף?...
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מתהפכת - תגובה

דבי גרוס דולב
    03/04/2011

הי ירין
    באופן כללי אנו מצפים להתהפכויות עד גיל חצי שנה כך שביתך אינה בעיכוב כרגע. יחד עם זאת בגילה נרצה לראות סימנים לזה כמו הבאת רגליים לכיוון הראש, השכבות על הצד והעברות משקל על הבטן לכיוון התהפכות. קשה לי להגיד אם לביתך יש טונוס מוגבר ללא היכרות איתה אבל אם אכן יש לה אז הדבר דורש התיחסות ספציפית.
    יש באפשרותך לחכות עוד קצת ולראות אם מתחילות התהפכויות או להחליט כבר עכשיו לקבל אבחון על מנת למנוע קשיים בהתהפכויות וללמוד תרגול ביתי.
    הכתובת לאבחון היא הפנייה להתפתחות הילד דרך טיפת חלב או ליווי התפתחותי לתינוקות, שזה מה שאני עושה, באופן פרטי. אבחון שלי נעשה בבית שלכם ונובע מתוך הסתכלות מעמיקה בהתפתחות התינוק וומקור הבעיה ולא רק באי ההתהפכות, מאחלת לכם הצלחה בכל מקרה ואשמח לעזור במקרה הצורך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שרית
    03/04/2011

תודה רבה דבי..האמת שהיום היא ניסתה להתהפך...אבל לא עד הסוף כאשר היתה שכובה על בטנה...אחכה עוד מספר ימים ואם לא אשקול בחיוב לפגישה עמך....
    בנתיים אני אמשיך בתרגול בבית עמה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

דבי גרוס דולב
    03/04/2011

הי ירין
    בשמחה ובהצלחה, אם יהיו לך שאלות, אני כאן.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו