מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מתהפכתשרית03/04/2011
בתי בת 5 חודשים ושבוע התהפכה מספר פעמים לא רצופים בתדירות של כמה ימים מהבטן לגב אך מהגב לבטן לא התהפכה אף פעם וגם לא מראה שום סימני התהפכות.כשהיא שוכבת על הגב היא נינוחה, עירנית, משחקת, אך לא מרימה את רגליה לכיוון פיה וגם לא משחקת איתם.
שאלתי היא מה עושים כדי לעזור לה להתהפך וזה שהיא לא התהפכה עד עכשיו מראה על עיכוב התפתחותי כלשהו?
כאשר אני משחקת איתה אני עושה לה תרגילי תוך כדי אך אני מרגישה שרגליה קצת נוקשים, קראתי בכל מיני אתרים והבנתי שמדובר אולי על טונוס שרירים שהוא גבוה...אני קצת לחוצה זוהי ילדתי הראשונה ואני רוצה לדעת האם לערב רופאים או שאני סתם היסטרית????
שאר התפתחותה תקינה היא ממלמת מילים, אוחזת בצעצועים,בקעו לה שיניים וכשאני מרימה אותה היא עומדת יציבה על רגליה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שרית03/04/2011ניסים הוא בעלה של חברה שלי שבנה בן 5 חודשים וגם הוא לא מתהפך...שנינו באותה סירה...מה עושים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דבי גרוס דולב03/04/2011הי ירין
אם לכם ולניסים יש קושי הנובע מאותה סיבה אולי תוכלו לקבל שיעור משותף?...
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מתהפכת - תגובה
באופן כללי אנו מצפים להתהפכויות עד גיל חצי שנה כך שביתך אינה בעיכוב כרגע. יחד עם זאת בגילה נרצה לראות סימנים לזה כמו הבאת רגליים לכיוון הראש, השכבות על הצד והעברות משקל על הבטן לכיוון התהפכות. קשה לי להגיד אם לביתך יש טונוס מוגבר ללא היכרות איתה אבל אם אכן יש לה אז הדבר דורש התיחסות ספציפית.
יש באפשרותך לחכות עוד קצת ולראות אם מתחילות התהפכויות או להחליט כבר עכשיו לקבל אבחון על מנת למנוע קשיים בהתהפכויות וללמוד תרגול ביתי.
הכתובת לאבחון היא הפנייה להתפתחות הילד דרך טיפת חלב או ליווי התפתחותי לתינוקות, שזה מה שאני עושה, באופן פרטי. אבחון שלי נעשה בבית שלכם ונובע מתוך הסתכלות מעמיקה בהתפתחות התינוק וומקור הבעיה ולא רק באי ההתהפכות, מאחלת לכם הצלחה בכל מקרה ואשמח לעזור במקרה הצורך.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרית03/04/2011תודה רבה דבי..האמת שהיום היא ניסתה להתהפך...אבל לא עד הסוף כאשר היתה שכובה על בטנה...אחכה עוד מספר ימים ואם לא אשקול בחיוב לפגישה עמך....
בנתיים אני אמשיך בתרגול בבית עמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
בשמחה ובהצלחה, אם יהיו לך שאלות, אני כאן.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)